BLONDE ON BLONDE ♪♫♫

BACK TO THE ROOTS

Det er pudsigt, som tingene går i ring. Jeg endte på Østerbro, dengang jeg skulle vælge skole. Og det var ikke det oplagte valg med en transporttid på knap 1 time hver vej. Så blev jeg student. Rejste verden rundt. Kom hjem. Og manglede et tag over hovedet. Endte i et lille lejet værelse – igen i 2100. Flyttede et par år senere længere væk fra byen. Og da min mand og jeg for 2 år siden skulle købe vores eget, kiggede vi over hele Kbh og omegn. Gud-hjælpe-mig om jeg ikke er havnet her igen. Ca. 10 skridt fra, hvor det hele startede….og hvor jeg i øvrigt mødte manden i mit liv. Ak. Men her er nu dejligt. Især en sen sommeraften i maj, med takeaway kaffe rundt om søerne og snurretur i fælled….

Jacket: Zara, Shirt: Cos, Shoes: Urban Outfitters and bag LaLa Berlin

Næste indlæg

BLONDE ON BLONDE ♪♫♫