BLONDE ON BLONDE ♪♫♫

BACK TO THE ROOTS

Det er pudsigt, som tingene går i ring. Jeg endte på Østerbro, dengang jeg skulle vælge skole. Og det var ikke det oplagte valg med en transporttid på knap 1 time hver vej. Så blev jeg student. Rejste verden rundt. Kom hjem. Og manglede et tag over hovedet. Endte i et lille lejet værelse – igen i 2100. Flyttede et par år senere længere væk fra byen. Og da min mand og jeg for 2 år siden skulle købe vores eget, kiggede vi over hele Kbh og omegn. Gud-hjælpe-mig om jeg ikke er havnet her igen. Ca. 10 skridt fra, hvor det hele startede….og hvor jeg i øvrigt mødte manden i mit liv. Ak. Men her er nu dejligt. Især en sen sommeraften i maj, med takeaway kaffe rundt om søerne og snurretur i fælled….

Jacket: Zara, Shirt: Cos, Shoes: Urban Outfitters and bag LaLa Berlin

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

 

Næste indlæg

BLONDE ON BLONDE ♪♫♫