RUNNING UP THAT HILL

BLOKFARVER

Sommerens mange obligatoriske bryllupper står for døren, og jeg er endnu en gang i vildrede. Nogen ville måske invende, at jeg har for meget tøj, når jeg har flere kjoler at vælge imellem, mens andre igen ku invende at jeg måske netop ikke har KJOLEN. Denne er en af dem, der er i spil.

Den er et par sæsoner gammel og fra et dansk mærke, som jeg ellers slet ikke er fan af normalt, Munthe Plus Simonsen. Men lige denne her faldt jeg for tilbage for to-tre år siden. Blokfarverne pink/koral/orange er ret fine, og så er den casual pga. kjolens bomuldsstof, men stadig fin pga. det tykke silkestykke foroven og de små drapperinger. Den er god med høje hæle – og nem at dresse ned, når alle formaliteterne er overstået og der skal danses på bare tæer til den lyse morgen. Hvad er så egentlig problemet? Joo, altså. Jeg har jo haft den på før:) Et af de dilemmaer, der er lidt vanskelige at forklare en mand, der for fjerde sommer i træk ifører sig den samme smoking….

Næste indlæg

RUNNING UP THAT HILL