Ahhh......

BLONDE ON BLONDE ♪♫♫

Uhh, man kan gøre sig fine fund i provinsen! Dette vidunder hang og smilede til mig i en lokal ‘genner’. Blonder – Tjek! Nude – Tjek! Skulderpuder – Tjek! – God pasform – Tjek! God pris – Tjek! 25,- !!!!

Helt ærligt – havde lidt svært ved at bevare roen og virke afbalanceret, mens jeg jublende flåede den ned af bøjlen og med noget, der lignede fråde om munden kastede en rund, dum tyver på disken, mens jeg hyperventilerede og begramsede min nye lårfarvede følgesvend. Blonden er SÅ fin. Rigtig flot og solidt lavet….

For det ikke skal være løgn, spillede radioen ‘I Want You’ med Bob Dylan lige i det sekund, jeg kastede mine øjne i retning af blonde-hit. Et nummer, der stammer fra albummet Blonde on Blonde – ret ikonisk og som også berigede verden med sin skønhed i Maj 66. Skæbne eller hvad? 😉

Just bought this beauty – cheap and chick! What´s not to like?

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

 

Næste indlæg

Ahhh......