ILLUMINATION

KAMPSTART

Når man som mig tilhører den del af menneskearten, der bare ikke KAN lade være med at ytre sig om alt og intet, så ligger det også lige for at starte sin egen blog. Alligevel har jeg haft min tvivl. Der skulle gerne være noget reelt at bidrage med. Jeg har besluttet at bidrage med den, jeg er: Nyuddannet litterat og journalist, madglad & gift med en dejlig mand, temmelig tøj og modefanatisk, god til at løbe langt, drikke cocktails, læse bøger og sætte nye mål……men også dårlig til at stå op om morgenen, konstant i ryge-stop, lidt for kageglad og elendig til bank-regnskaber. Kort sagt: vist nok en ganske gennemsnitlig kvinde i slut 20érne. Lige dele fashion og forvirret – finkulturel og fandenivoldsk.

Men her er jeg. Klar til kamp – med både blogland og alderen.

For hvilken bedre dag at starte mit nye blog-eventyr end på min B-day? Stærkt på vej imod de 30 åbner en ladeport af spørgsmål sig pludselig. Kan jeg stadig iføre mig mine lårlange støvler? Skal jeg til at tage pensions-papirerne alvorligt? Og hvornår er man præcis for gammel til at lave hjerter i sin statusupdate på Facebook? Hmm. SJP gør mig dog behageligt opløftet! Se, her er der tale om en kvinde, som vitterligt er blevet smukkere og smukkere med alderen. Lad os håbe, vi andre er lige så heldige.

Næste indlæg

ILLUMINATION