RYGGEN MOD MUREN

BABY ALERT!

Advarsel: Har du stor apati og næsten angst-lignende anfald, når du konfronteres med babysnak og ditto billeder, så klik dig straks væk, gå i seng eller tag en aftentur rundt i kvarteret…jeg lover, at jeg ikke begynder at spamme jer med alle mine fjollede, ‘små’ indkøb, men jeg kunne alligevel ikke lade være at lave et lille bitte indlæg:

Nu hvor guldklumpen er ved at være på trapperne, så begynder man jo unægtelig at tænke lidt i baby-relaterede baner og en pusleplads  til prinsessen er i dén forbindelse uomgængelig. Her skulle hun jo gerne have lidt at ligge og kigge på…Jeg er dog ret svagt begejstret for (læs = hader) neonfarvede-plastic-Babysam-rangle-spille-snurre-singaluroer og hvad har vi.

Jeg er smertelig bevidst om, at jeg kun til et vis punkt kan holde det fra livet, så snart hun bliver stor nok og får egen vilje og lyst til pink polyester og plastic, så skal hun få det. Men indtil da. Der bestemmer jeg, lidt endnu:-) Og mor kan altså bedre lide hjemmegjorte ting med en snert af nostalgi og humor. Derfor har jeg nu lavet min egen uro. En troldegren fra haven, lidt stoffugle, farvet karton og snor – og vupti…man kan blot skifte pynten ud efter behag og temperement, og så snurrer den så fint, når man puster lidt på den:)

Desuden har jeg (natürlich) shoppet lidt tøj og sager til hende med min mor i dag, der er jo så meget sødt derude, en helt ny verden åbner sig.

Tøj fra Bon Point, strikket unika hue fra Creme De la Creme

sparkedragt fra Holly og lille jakke fra Benetton:

og så en lille hæklet cupcake….søde sager til søde piger, ik? 😉 ha ha

Ok, for lige at vise at det hele ikke handler om små, lavendelfarvede, polkaprikkede perfektheder og fordi jeg trods alt ejer en god portion selvironi (og muligvis mangler ditto selvindsigt?!), så skal I ikke snydes for dette sidste billede, der dog måske ikke tåler offentlighedens lys. Jeg gør det nu alligevel:

Jep. Min røv er nu officielt større end min baby.

   

17 kommentarer

 • Haha, Årh, der fik du mig nærmest til at sprutte kaffe ud over det hele ved sidste billede samt kommentar. Hvor er du bare herlig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Haha, Louise. Godt indlæg. Glæder mig så meget til at se din lille prinsesse!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Da der stod Baby Alert troede jeg pludselig at du var gået i fødsel 😉

  Men sikke fiiine sager du har klar til datteren, jeg elsker sådan noget småt babytøj. Og hvor er det sidste billede bare genialt 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er det fint alt det du har købt.
  Grinede godt nok også af det sidste billede, men trøst dig med at din baby er så bitte-lille at din røv stadig er lille :o)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tanja

  Åhh hvor jeg dog elsker det sidste billede 🙂
  Derudover burde du da helt klart lave lidt flere baby-posts – det er jo baby-fashion 😉 Og så er det bare SÅ hyggeligt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tanja, ja – det ser også ud til – ud fra min afstemning herinde, at I generelt er mange, som ikke er så forskrækkede over mine baby-posts;-) Jeg kan nok heller ikke helt undsige mig at der kommer flere, det fylder jo ganske meget i mit liv i øjeblikket, og dette er jo et udtryk for min verden, men en ren baby-blog, det tror jeg nu heller ikke det bliver:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sikke mange fine ting til babyen:-).
  Og det er endnu et godt indlæg:-)
  Pyha jeg har også et dårligt forhold til ting i neonfarvet plastik;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Hvor er du bare sød – og din baby meget heldig… 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Mega sjovt indlæg – mere baby er fint, tak
  (det er dog svært Ikke at blive skruk, med alle jer (becomming) wonder-blog-mums)
  Ps. flot billede i headeren 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mange tak Christina:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • kijo

  Ej hvor er det bare fedt at du har så meget selvironi at du ligger det sidste billede op.. 🙂 Du fik mig virkelig til at grine.. Og super fint baby tøj og ting du har fået købt dig.. Tak for en skønt blog, bliver altid i godt humør af at kigge forbi.. Held og lykke med dit snart nye og spændene liv 😉

  Mvh Kijo

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg knuselsker det hele!!

  Men altså; mht. de der plasticrædsler af babyuroer – så bare vent, når de kan holde baby beskæftiget i hele 15 minutter, hvor du har mulighed for at tage et bad i ro og fred – så bliver man lidt ligeglad med, at de ikke er så pæne at se på 😀
  Sig til, hvis du mangler en anbefaling 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ha ha, I know Lisbeth – har flere veninder, der siger det samme:) Men lidt endnu tillader jeg mig at holde det for livet – og leve lidt i min egen drømmeverden af fiiine babyting. Lidt endnu. Det varer sikkert ikke længe…og ja tak; Tager naturligvis gerne imod anbefalinger af en prof som dig!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

RYGGEN MOD MUREN