SMUKKERE

NY VÆG

Når man som mig har haft barsel i 2 hele måneder, må der små hygge projekter til at slå tiden ihjel med. Nu, hvor ventetiden er ved at blive lidt træls, kommer de endnu mere handy in, skulle jeg hilse og sige;-) Jeg har længe været træt af det ‘kunst’, vi har haft hængende – det kalder vi det bare, ik – det har INTET med kunst at gøre, but still. Derfor har jeg kastet mig over projekt ‘billede-væg’.

Indtil videre betyder det, at jeg går og nusser med rammer, passepartouter, tegninger, posters og meget andet…jeg elsker sådan noget! De er endnu ikke kommet op at hænge, men jeg skal naturligvis nok vise jer resultatet, når det sker. Blandt andet har jeg en virkelig fin samling tegninger fra Tim Burton, som vi jo er helt vilde med herhejmme. De af jer, der husker mit indlæg fra New York ved måske, at dén udstilling virkelig begejstrede min mand og jeg.

Jeg elsker hans universer – det er dystert og drilsk, barnligt og blodigt, poetisk og pjattet…men aldrig underlødigt eller nemt. Altid med hjerne og hjerte bag.

I forbindelse med mit billede-projekt var jeg derfor forbi en venindes studie i dag. De sidder i et kunstner fællesskab på Vesterbro, og naturligvis kom der lidt med hjem:

De laver seriøst de fineste ting. Jeg endte med at købe et super fint indrammet  og signeret billede, et par postkort og et par smukke og sjove ‘sprælle-mænds-dukker’….ved ikke rigtigt hvad de skal bruges til endnu, men måske over lillepigens pusleplads el. noget? De er da sjove i hvert fald. Jeg kunne næsten have købt hele butikken, der var så mange flotte og fine ting, men lige nu måtte jeg holde mig til dette, da shoppe-budgettet ikke er uendeligt.

Jeg håber, vi når at få væggen og alle billederne på plads, inden min lille pige kommer til verden, men det tyder alt også på. Hun har det for godt derinde, ifølge jordmoderen, så hun planlægger umiddelbart ikke pt at komme ud i den store verden endnu.

Jeg fik i dén forbindelse at vide af jordmoderen, at det stof, som kroppen udskiller, når man går og er irriteret og stresset over at graviditeten ikke vil ende, tager over for det stof, som danner véer, hvilket betyder, at man så mentalt bremser processen. Derfor: Jeg er da TOTALT i zen! Eeeeelsker at være gravid og tyk og tung – og det er SÅ overvurderet at kunne nå sine egne fødder. HVEM behøver sko?? Jeg nyyyyyder at vågne 6 gange hver nat, det er fabelagtigt og jeg vil slet, slet ikke have hende ud. Næææ, hun kan da bare blive derinde. No probs. Jeg tæller IKKE dagene. Har da masser at lave!! Billedvæg f.eks.

 

11 kommentarer

 • Hehe, sådan skal det være! Glæder mig til at se din billedvæg 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Molly

  Åhhh jeg forstår dig så godt! :o)
  Jeg gik 10 dage over tid, og man er bare SÅ utålmodig efterhånden – SÅ spændt på at se den lille mus og bare SÅ træt af at være stor og besværet!!
  Held og lykke med fødslen – lige pludselig er verden bare en helt anden… :o)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Uha, det er min værste frygt. Jeg orker virkelig ikke gå 10 dage over…suk. Jeg ved godt at de par ekstra dage slet ikke betyder noget i det samlede regnskab, men lige nu – så snegler tiden sig afsted:)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Uh så fine ting. Hvad hedder det kunstnerfællesskab? Der må jeg da ind, hvis man altså har adgang?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • uha, særligt fine ting. projektet med en billedvæg er også i fuld gang herhjemme, så al inspiration modtages med guldstjerner retur.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vær gang jeg tjekker din blog, tænker jeg på at næsge gang, kan indlægget være om hvor fin hun er hende den lille nu hun er kommet ud ;D
  Se selv jeg er helt spændt! Nørj hvor ville jeg være blevet irreteret hvis jeg var højgravid og selvfølgelig glædede mig til den lille bæbs kom ud men også gerne ville have sin normale mave-diameter tilbage, og så fik af vide at netop de tanker bremsede fødslen så det ville tage længere tid ;D
  men du klarer et altså godt smukke Louise ^^
  thefashionfrog.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mange tak Caroline:) Ja, sådan har jeg det også…men jeg må jo være standhaftig. Det er jo desværre normalt at gå over tid første gang, så der kan godt være lidt tid endnu, før der sker noget. Ævs:-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne-Mette

  Fede billeder, hvor har du fået fat i de Tim Burton tegninger? Elsker elsker Tim Burton og hans fantasifulde univers :o)
  PS: gik 13 dage over tid, og fødte lige inden jeg skulle have været sat i gang… alt godt kommer til dem som venter ;o) glæd dig, det er det største at blive mor!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Vi købte dem i forb. med en Tim Burton udstilling, vi så på Moma, da vi var i New York. Det er nok den mest fantastiske udstilling, jeg til dato har set! Alt – film, tegninger, voksfigurer, malerier, digte – you name it – var så originalt og man kunne dvæle i timevis ved hver ting. Han universer er geniale!

   Åhh, 13 dage – jeg ooorker det virkelig ikke. Mnn. jeg venter stadig tålmodigt:-)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

SMUKKERE