WAIT

SHOPPING

Som sagt var jeg et smut forbi en venindes studie/kunstnerkollektiv i går – og jeg vil da lige dele et par billeder derfra med jer. Der var super mange fine billeder, hvis man er til grafisk og unik kunst, alle til rimelige priser, synes jeg – og andre fine ting:

F.eks var der også de fineste t-shirts til børn, flotte puder med tryk, shopping net og meget andet. Det hele er sat ind i et kreativt og legesygt univers, og hvis man ikke synes man har råd til den ‘ægte’ varer, altså de håndlavede billeder, der er rammet ind, så kan man købe tre store postkort for 100,-….og så kan man jo selv ramme ind:-)

De sidder i alt 6 i ‘kollektivet’, kunstnere/illustrator/grafisk designer mf. De er vildt dygtige alle sammen, og jeg skal da stensikkert tilbage igen og have mere, når økonomien igen tillader det:-) Deres lille, fine shop hedder Bob Noon, den ligger på Matthæusgade på Vesterbro – og jeg vil mene, den bestemt er et besøg værd.

15 kommentarer

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

WAIT