STUCK IN REVERSE

SMUKKERE

………END SMUK – OG DU VED DET GODT:

Ja, I gættede rigtigt. Det var selvfølgelig den smukke Isabel Marant jakke, der skimtes på mit forrige indlægs nederste billede, som ikke kunne gå min næse forbi, da den pludselig dukkede op på Trendsales forleden. En anden favorit-blogger har netop skrevet om TS og et smukt jakkefund derinde – og selvom jeg efterhånden sjældent handler der, ja, så kan man stadig være heldig;-)

Jeg synes bare oftere og oftere, at handler derinde trækker i langdrag,  folk byder og springer fra igen, at man får stribevis af dumme spørgsmål (der som oftest allerede er oplyst svar på i selve annoncen) osv. osv. Måske er jeg bare ved at blive en sur, gammel snerpe? Pointen er, at denne sælger var super sød og jakken er intet mindre end fantastisk – har ledt efter den lææænge – og den har lidt samme vibe, som den jeg viste herinde fra samme designer på bloggeren Columbine Smille:

Grå/sølv tendensen er lige mig, og jeg glæder mig enormt til at hoppe i denne jakke. Den er faktisk mere anvendelig end den som Columbine har på, synes jeg, fordi den både kan styles klassisk og rå. De flossede kanter og indsyningen i siderne er ekstra lækre detaljer. Kom bare an forår!

 

12 kommentarer

 • Haha, alt for fed overskrift (+ “underoverskrift” self) 😀 Er det ikk Nik og Jay?! 😉 og til indlægget hvor den ligger sammen med en masse andre grå ting, og der er slået på tendens-siderne i bladet, vil jeg bare lige sige, at jeg synes det er en fed idé den måde du har gjort det på:)
  Til noget lidt andet; du har sikkert svaret på det tusind gange før, men er ny læser, så spørger jeg lige “igen”, hvor langt er du henne og ved du om det er en pige eller en dreng?? 😉
  /Gunilla

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Gunilla, velkommen til! Hyggeligt med nye læsere:-)

   Hi hi, nej det er nu ikke Nick og Jay – men Thomas Buttenschøn:-)

   Jeg er i 9. måned på vej ind i sidste uge inden min termin og ja, vi kender kønnet. Der kommer forhåbentlig snart en lille pige ud til mig. Jeg glæder mig meget!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Hvor er den bare super flot!! Er dybt misundelig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Ihh den er så fin.. Jeg så den godt på TS – jeg har dog svært ved at vurdere Isabel Marants størrelser.. Hvordan passer den dig og hvilken størrelse bruger du normalt? Det var en størrelse tre ik?
  Ihh den er så fin…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jo, det er en str. 3 og den passer helt perfekt. Jeg kan naturligvis ikke lukke den nu og armene er lidt thight, men den kommer til at passe helt fint, så snart jeg har smidt ‘badebolden’ 😉 Størrelserne er også svære, men generelt små i det, gerne en størrelse under, og jeg synes godt at sådan en jakke her må hænge lidt loose.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Ihh jeg glæder mig til at se den på…
  Heldigvis går det oftest hurtigt med at smide kiloene.. Så mon ikke vi snart ser dig i den..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Wow, den er vel nok flot! Så kunne TS godt bruges afterall 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • jeps:-) meeen…jeg træder stadig varsomt derinde;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Super flot jakke. Har selv lige købt en Etoile Isabel Marant jakke på TS, som jeg er rigtig glad for – og sælger var også rigtig sød at handle med. Men har også prøvet at blive snydt derinde, så kigger rigtig godt efter når jeg sjældent falder over noget. Jeg har ellers brugt TS i over 6 år og solgt en del derinde.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ja, man kan heldigvis stadig godt være heldig. Det er så ærgerligt at blive snydt, man bliver så ked af det og vred – og det påvirker de næste handler, jeg er af samme årsag holdt op med at tage chancer og sende varer i god tid osv inden betaling. Det er lidt trst, at man skal være sådan på vagt, men det er jo konsekvensen. Og lidt surt, at der heller ikke er nogen konsekvens ved at hoppe fra handler i sidste sekund.
  Tillykke med din IM jakke! 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] Der var en gang en gammel dame. Hun havde hørt om et design-samarbejde, som hele byen buzzede omkring, og hun var til at starte med helt elektrisk. Hun sendte sågar tigger-mails til seje folk og tjekkede madammer rundt omkring, der var VIP nok til at få særlige invitationer til lukkede haller og fornemme baller. Men ballet sluttede lidt før det begyndte. For lige pludselig blev den gamle dame træt. Træt af, at alle de items, hun havde gået og drømt om i sit stille sind helt hemmeligt, pludselig var på alles læber – og at hele København øjensynligt ville have dén sølv bomber jakke, som den gamle dame allerede dengang hun var ung og spændstig havde fablet om. […]

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

STUCK IN REVERSE