JAKKER

SUNDAY – BLOODY SUNDAY

Endnu en gang tog min søde mand mig under armen, trillede mig ned af gaden og ind af døren nede på cafe Pixi – og placerede en smoothie og en stor saftig kartoffelsandwich foran mig:-) Hmmn, tænker I sikkert: ‘Laver hun da ikke andet, end at æde og drikke og drible rundt på københavnske cafeer?’ – og nej, det gør hun faktisk ikke. Med mindre hun sover eller forsøger på det. Eller ser Tv. Eller spiser is – men så er vi jo tilbage til det første. God søndag derude!

11 kommentarer

 • Vesten er fin, og maden ser lækker ud – det lyder som en god søndag! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • åh det skal da der også være plads til! 😀
  Ha en skøn søndag aften (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • ^Det gør jeg også ret meget pt (altså bare i Jylland, jo! ;o)), og det er sgu hyggeligt. (Du kan jo ikke forberede dig til ankomsten af den lille arving 24/7, selvom mange kommende mødre går i selvsving med shopping til babyen etc. ;o)) Og fin så du jo ud.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja, det er nemlig, Beam:) Og man kan jo lige så godt udnytte ‘friheden’, mens den er der;-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Jamen det er jo også det eneste rigtige at gøre! Selv om jeg fuldt ud kan sætte mig ind i ventetiden, for har skam selv prøvet det, så er det SÅ vigtigt at nyde tosomheden og det gode mad når I har muligheden for det. Du ser skøn ud. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tak Marie. Ja, eneste minus er, at jeg snart ikke kan trilles ret langt, før end hele min krop og alle mine led knirker….åhh, hun er lidt tung derinde:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte Marie

  Haha, fedt med lidt selvironi 😉
  Fin blog, og tillykke med pigen der, håber jeg for dig, snart kommer ud!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kan godt huske den tid, jeg var højgravid i julen, og der lavede jeg heller ikke andet end at spise;) he he. hvor er vesten egentlig fra? den er super fin;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hov. Vesten er fra Sofie Schnoor:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

JAKKER