MERE KUNST

ALTERNATIVT DAGENS

Som nogle af jer måske husker, var jeg til foto shoot for ca. fire uger siden. Billederne skal bruges til forsiden af et gravid magasin, og desværre kom jeg til at love jer, I måtte se dem, når jeg selv modtog det færdige resultat. Hmn. Har det lidt blandet med de billeder. Altså, jeg er i 38. uge, meeen alligevel: Jeg er jo KÆMPE…suk. Er heller ikke helt sikker på, jeg forstår stylingen..krøllerne får mig til at se lidt for Hollywood agtig ud til min smag og farven på den der cardigan…den er super fed. Bare ikke til mig. Nå. Nu har jeg så prøvet det. Man er jo altid sin egen værste kritiker, men jeg tror, dette beviser, at jeg ikke yderligere skal satse på nogen model karriere;-) haha…

UPDATE: tøjet er hhv fra: cardigan: Marni/bælte: Missoni/ring:YSL/t-shirt-kjole: kan ikke huske/thigts: Costummade

20 kommentarer

 • Årh, du er jo smuk 🙂 Og farven klæder dig nu, i hvert fald ud fra billedet at dømme 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du er da afsindig smuk, Louise! Okay, cardiganen er ikke lige min smag, men smuk det er du altså. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rebekka

  Jeg kan ikke se at du er kæmpe ud over at du har en kæmpe mave – men det er jo klart når du er så langt henne 🙂 Og den er (eller var) virkelig smuk, din mave!
  SÅ smuk gravid var du. Hvis jeg bare kan se halvt så godt ud, når jeg engang selv står for tur, så er jeg lykkelig! 🙂
  Og jeg mener hvert et ord jeg skriver her!! 🙂

  Desuden synes jeg håret ser godt ud, og kan ikke se at det skulle være en dårlig farve til dig med cardiganen..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hanne

  Jeg forstår heller ikke helt deres valg af farver men det ændrer ikke ved at du bærer det superflot – både maven og tøjet, når det nu skal være (dét tøj). Jeg synes det er pænest i sort/hvid 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • WOW, hvor er de billeder dog pæne 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Med fare for at lyde som en slesk stalker, så vil jeg sige at du er intet mindre end hot hot hot! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • jeg synes, du ser sund & smuk ud!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg tilslutter mig den rosende skare, du ser bare så smuk og gravid ud på den fuldstændigt betagende måde. Jeg har altid ment, at gravide maver er noget af det smukkeste og mest fascinerende i denne verden og du er ingen undtagelse!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette

  Hej,
  Du ser fantastisk ud. Du er din værste kritiker. Håret er flot, dit ansigt er smukt og din mave ser rigtig fin ud.
  Jeg håber du tager imod alle de fine kommentarer du har fået, for du er SMUK, smuk og smuk – bee proud!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • I er nu søde, er I. Tak for de fine komplimenter. Dejligt, at blive modbevist i sin egen negativitet en gang imellem. Synes dog stadig det er et mystisk farvevalg – og en vældig stor mavse:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Men uden stor mave – Ingen forside og ingen baby.. Så jeg synes du skal være glad og tilfreds med alle tre dele! Du ser fantastisk ud 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg syntes at krøllerne klædte dig rigtig godt 😉 Foretrækker de billeder der er taget fra siden, for syntes at det er så fint når man kan se din fine graviditets-mave ordentligt (det lyder virkelig mækreligt XD)
  Men tilgengæld syntes jeg ddu har ret i det med farven på cardiganen :/ Det er ikke fordi at den er grim til dig, men jeg kan bare generelt ikke lide farven, men all-in-all må jeg klappe i mine små hænder for du ser altså godt ud 🙂 At der så hr været nogle ting du har været usikker på med hensyn til stylingen er jo ikke din skyld 😉

  xxCaroline
  thefashionfrog.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du er lidt hård ved dig selv, synes jeg 🙂 Du ser da fantastisk ud! Jeg kan godt lide den Hollywood-kant du har på billederne – Nice!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Billede to er virkelig godt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cæcilie

  Cardiganen er heller ikke lige mig – og synes bestemt stylingen gør sig bedst på sort/hvid billederne!! MEN du ser helt igennem fantastisk ud 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tak igen, fine mennesker. Ja, jeg må være enig med jer, der bedst kan lide sort/hvid versionen – det kan jeg også selv. Tror dog, som du@Maria, at de på bladet bedst ku lide billede 2 og jeg tror, det er det, de ender med….

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg synes, du ser rigtig godt ud og synes sågar, at billede 2 er det bedste! 🙂 Så chin up, hvis de vælger det. Cardiganens farve er heller ikke lige mig, men jeg synes du ser rigtig modelfin ud på det billede.

  Fine billeder! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Ih, du er simpelthen så fin 🙂 Du skal da være super stolt af disse billeder!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Super smuk er hvad du er!! Simpelthen så sejt…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Takker og bukker:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

MERE KUNST