SÅDAN

BLUE DENIM

Vil have blå denim til sommer. Fra Acne. Savner smukt tøj, men da størrelser, kropsfacon, bildæk og motion stadig er lidt et mysterie (hvornår? hvor længe? hvorfor? hvordan?…osv), er jakker den sikre vej frem lige pt. Min datter er uden tvivl det smukkeste syn for mine øjne, men hun er jo samtidig årsag til, at jeg ikke kan passe mit gamle tøj – og derfor har brug for nye, pæne ting. Og som tidligere nævnt herinde, elsker jeg jakker. Ved, det er en god investering.

Men hvilken skal jeg vælge? Klassisk og minimalistisk enkel eller rocket, flosset og rå?

(ps: Undskyld den ringe billedekvalitet, øver mig stadig på min Mac og dens mange funktioner…)

12 kommentarer

 • Blazeren, den er vildt lækker live;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helt sikkert blazeren… Kan egentlig slet ikke forestille mig den anden til dig:-) Du er altid så fin med et lidt rocket tvist. Jeg synes at den flossede bliver for motorcykelagtig til dig… Men måske jeg tager helt fejl?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Blazeren er klassisk og holder nok længst, men jakken er helt sikkert sjovest 🙂 Sikke en god hjælp, jeg er 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna Nathalie

  Synes helt sikkert den klassiske og minimalistisk enkelte – den tror jeg du bliver gladest for 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hmn………tænke…tænke………

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • klassisk.. uden tvivl 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • B

  Klassisk, uden tvivl!
  Du kan jo altid bruge noget andet, til at give den et mere rocket look, hvis det er dét du ønsker. 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gunilla

  Jeg siger; prøv noget nyt – nemlig ikke altid gå den klassiske vej, du har sikker masser af blazere, så jeg ville vælge den flossede, som iøvrigt er helt vild fed live 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Klassisk 🙂 Tror du bliver gladest for den i længden…..eller begge 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • SÅ!. er beslutningen taget…….

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

SÅDAN