SÅDAN

BLUE DENIM

Vil have blå denim til sommer. Fra Acne. Savner smukt tøj, men da størrelser, kropsfacon, bildæk og motion stadig er lidt et mysterie (hvornår? hvor længe? hvorfor? hvordan?…osv), er jakker den sikre vej frem lige pt. Min datter er uden tvivl det smukkeste syn for mine øjne, men hun er jo samtidig årsag til, at jeg ikke kan passe mit gamle tøj – og derfor har brug for nye, pæne ting. Og som tidligere nævnt herinde, elsker jeg jakker. Ved, det er en god investering.

Men hvilken skal jeg vælge? Klassisk og minimalistisk enkel eller rocket, flosset og rå?

(ps: Undskyld den ringe billedekvalitet, øver mig stadig på min Mac og dens mange funktioner…)

   

12 kommentarer

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

SÅDAN