DAGENS

FJER PÅ

Se, hvad jeg fandt i Føtex. Et stk. fjer-elastik-dims, til at sætte om håret…den er ret fin, synes jeg. Og kostede ingenting:-) Og når man som mig i øjeblikket har konstant tøjkrise (det er jo sindssygt irriterende at være post-gravid – for lille til mit graviditetstøj og stadig for stor til det ‘gamle’…) så må man jo forsøge at være kreativ på andre fronter. Hår, tasker osv. Ser det for hippie-agtigt ud?

I øvrigt: Jeg har fornemmelsen af, at flere af jer, der læser med herinde, selv har børn og dermed har prøvet meget af det, jeg lige nu gennemgår. Er det kun mig, der oplever, at mit hår er fuldstændig forandret?? Altså, det ligner jo sig selv – og alligevel er det helt anderledes. Lidt svært at sætte ord på, men det vil bare ingenting og ser helt mærkeligt ud, hvis jeg styler det som før, synes jeg. Har nogle af jer erfaring med dette?

17 kommentarer

 • Du ser altså super godt ud 🙂
  Det ser rigtig fint ud med et lille hårbånd…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Rigtigt fint hårbånd! Kan kun nikke genkendende til det med håret efter fødslen. Da jeg fik min søn for 1 1/2 år siden blev mit hår også anderledes da jeg ammede, ret så uregerligt faktisk. Og da han var 4 måneder begyndte jeg at fælde helt vildt. Det stoppede heldigvis igen og har nu mit normale hår som fra før jeg blev gravid. Det har noget med hormonniveauet at gøre… fik engang en lang forklaring af en sundhedsplejerske og hun sagde at når man er gravid bliver ens hår kraftigere pga graviditetshormoner, og når man så har født så ændres hormonerne igen og det “ekstra” hår dør. Det lyder voldsomt, men man må bare holde ud… 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Hej Guldlog 🙂

  Jeg synes fjerting ser flot ud 🙂 Ville ønske jeg kunne bære sådan noget..

  Ang. hår.. Kan fortælle at min er et helvede, og det er 9 måneder siden jeg fødte. Nu vil jeg ikke skræmme dig, men forberede dig.. (Og der er sikkert nogle heldige sjæle, som ikke oplever noget lign., og der kan vi jo håbe du er en af dem).
  Jeg har tyndt hår af natur, og under min graviditet blev det tykt og fyldigt (man taber ikke så mange hår under graviditeten). Men så fik jeg min lille prinsesse.. og så begyndte jeg at tabe håret i STOR stil! Det var skræmmende, så meget hår der røg af (men mange forsikrede mig om, at det kun var det hår, som jeg ikke tabte under graviditeten.. yeah right!) Nu er jeg tyndhåret igen.. men med korte totter i pandehåret og rundt i hele hårkanten faktisk, for det er der jeg har tabt mest hår, som nu er på vej ud igen..
  Det er virkelig flot med 3 cm kort hår i hårgrænsen, når resten er langt.. Jeg er modløs, når jeg tænker på, hvor lang tid der går før det er groet ned igen.. hvis det når så langt, for jeg vil gerne have flere børn.

  Håber ikke du får det på samme måde..

  PS: Rigtig dejlig blog du har dig 🙂 Ville ønske jeg havde modet til at dele mit liv på nettet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kære Louise
   Tak fordi du deler din erfaring. Ja, det lyder da virkelig som et helvede! Åhh, hvor synd for dig. Jeg håber virkelig, at det ikke er normalt…krydser fingre for at mit hår trods alt arter sig lidt bedre…held og lykke med det fremover!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Kære Guldlog!
  For det første er det vist på sin plads med et kæmpe til lykke med din fantastiske guldklump! Det er første gang, jeg kommenterer hos dig, men 1) Ligesom bloggerne (i hvert fald i læsernes optik!) har en forpligtelse til at “underholde”, synes jeg også, vi læsere omvendt er forpligtede til at give credit og takke, når nogen gør et godt stykke arbejde. Og det synes jeg i høj grad, du gør! Jeg er blevet vild med dit fine lille univers og elsker at tjekke ind til lækre styles, fine historier og en tilpas mængde personlighed. 2) Når man fælder en tåre over, at en blogger har født, (er man enten desperat skruk! Eller-) er man vist blevet så begejstret for denne, at det i det mindste kræver en lykønskning!;)
  I forhold til håret har jeg heldigvis ingen skrækhistorier om skaldede isser på barsel, men jeg har til gengæld nogle ret syrede billeder af min mor, der på vej til fødegangen var helt blond og på de efterfølgende billeder med bebs havde tilegnet sig (og vi snakker altså i løbet af et halvt døgn) en mørk leverpostej. Da hun havde født min anden lillebror blev jeg lidt skuffet over, at hendes hår ikke var blevet rødt…!;)
  Uanset hormonforstyrrelser i håret ser du helt igennem fantastisk ud; ingen kan se på din krop, at der nogensinde har været en baby gemt i den (og som tilføjelse til dit karmabarometer kan du jo så glæde dig over det, når du fremover sporter delvis skaldethed i de københavnske gader…;) Nej, all kidding aside, så tror jeg bestemt, den slags kun sker for de færreste! Og dit hår ser jo flot og kraftigt ud som altid!)
  Men søde Guldlog, tak for en skøn blog og alt godt til dig og den lille!
  Kærligst, Anne

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kære Anne
   Tusind tak for de søde ord. De betyder virkelig alverden, især fordi balancen med personligheden herinde er svær og har krævet lange overvejelser:-)

   Ang. dine erfaringer mht hår: Vil nødig lyde skadefro, men HA, hvor jeg grinede over din lille historie:-) Sjovt at gå fra blond til leverpostej…men ved nærmere eftertanke, så er mit eget faktisk også blevet en anelse mørkere, tror jeg…hmmnn. Og hvis det endelig skal være, så lever jeg trods alt hellere med slasket, uregerligt leverpostej, end ufrivillig skaldethed (især da jeg har urimeligt høj pande samt tindinger, hvilket ville være tarveligt af de højere magter at fremhæve yderligere!!)
   Jeg skal måske bare til at acceptere min krops mange hormonelle forandringer. Men for et stædigt, forfængeligt væsen som jeg, så kræver det lige en dyb indånding;-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg kan ikke fortælle dig så meget om ændringer i håret, men jeg kan dog fortælle, at du ser skøn ud med en fjer på. 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kira: ha ha;-) Tak.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er det bare et flot hårbånd, det klær dit ansigt godt! 🙂
  Jeg synes slet ikke at det er “for hippie artigt”
  1000 gange tillykke med ham den lille, hvor ser han bare sød ud.. Håber i begge har det godt og nyder hinanden.
  Jeg følger nu din blog på bloglovin. Håber du vil kigge forbi min blog 😉
  http://www.thejoes-blog.blogspot.com

  -Joe

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej 🙂
  Kan ikke huske, om jeg har sagt tillykke med den lille prinsesse allerede, men nu gør jeg det i hvert fald (igen?)
  KÆMPE STORT TILLYKKE!! 🙂
  Er det ikke bare det mest fantastiske? Jeg blev selv mor til en lille prins for snart to måneder siden, og mit hår opfører sig altså også åndssvagt – den eneste frisure der virker for mig lige for tiden er en knold ovenpå hovedet, og den er ikke engang sikker hver gang. Derudover har jeg normalt rigtig mange krøller – ved ikke lige hvor pokker de er blevet af.
  Jeg har fået at vide, at det spøjse hår har med hormonerne at gøre, og at det gerne skulle begynde at arte sig igen, når man stopper med at amme, så det satser jeg da lidt på 🙂
  Håber I alle har det fantastisk og nyder hinanden 😉

  /Stine
  http://mereglimmer.wordpress.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tak Stine!
  Jeg håber også at mit hår snart begynder at arte sig igen…men hvis jeg skal vente helt til jeg er færdig med at amme, så har det alligevel lidt lange udsigter….

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh ja håret!

  For det første, så blev mit hår også meget mørkere efter den første graviditet – min frisør fortalte mig, at man normalt bliver én tone mørkere for hver graviditet.

  Dernæst så er det vist noget med, at man under sin graviditet stort set ikke taber håret, som man ellers normalt ville gøre.
  Når man så har født, så taber man til gengæld alle de hår, man burde have tabt under graviditeten – altså 9 måneders hårtab i løbet af ingen tid.

  Det resulterer altså i en hel hær af bittesmå babyhår, når de begynder at vokse ud igen 🙁

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Lisbeth
  Tak for dine erfaringer, hvor længe gik der, før håret kom igen så?
  Åhh, det lyder som om, når jeg læser alle jeres tilbagemeldinger, at jeg går en lidt hård tid i møde hvad angår min ellers så fine manke;-)
  Mon der er noget en hårkur kan redde?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jamen det kom igen ret hurtigt – men det er jo så stadigt ikke samme længde som det andet hår – men nu stritter det i det mindste ikke lige op i luften længere 😀

  Jeg tror ikke, du kan gøre så meget – det er ikke fordi, håret knækker – men simpelthen bare fordi det falder af – desværre.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

DAGENS