ONE DOWN

FORÅR

Ja, så kom solen og +graderne endelig. Min mand har hele tiden sagt: “Når foråret kommer, så kommer hun!”…….Nu ville så være et meget godt tidspunkt, at begynde at lytte til sin far, ik? 😉

Nå, men tredje (!! Ja, I læste rigtigt!! De har flyttet mig 3 gange!!) terminsdato er nu passeret – og moderen er ved at være jævnt utålmodig. Men ak, præcis som med varme og foråret, så kan den slags ikke fremskyndes – det sker, når det sker. Naturen bestemmer, vi andre små amøber må blot ydmygt vente på at miraklet indtræffer….i går tilbragte vi ventetiden med en tur rundt om søerne i forårssolen, Baresso kaffe, brunch – og uhh, jeg fik mit første glas rødvin i 9 måneder!! Lykkefølelse. Orv, hvor var det godt. I dag gentager vi muligvis succesen.

Her er sneak-peak på pakken fra i går:

8 kommentarer

 • Ditte

  Hvornår er du sat til? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • ? Forstår ikke helt sp. Som du kan læse af indlæg, så har jeg allerede passeret min termin? 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ditte

   Mente mere hvornår din termin er, selvom du har passeret den 🙂 Overvejede at skrive det i datid, men det er jo stadig din termin, selvom den er overskredet.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Arrh, ok sådan:-) Ja, det er self. rigtigt, det er stadig termin, skønt den er overskredet…den tror jeg nu godt, jeg vil holde for mig selv:-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  ih håber snart for dig hun kommer ud:) Du har ventet længe og tålmodigt!!!
  Jeg fødte heldigvis en dag før terminen, hvilket er en måned siden. Shiittt tiden går hurtigt og jeg kan kun give alle ret, når de siger at man skal huske at nyde hvert sekund! (også på hospitalet, det hele er så vildt, specielt og magisk).
  Held og lykke!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tillykke med din lille baby! Ja, men det er nu lidt svært at nyde ventetiden, når man ikke ved, hvor længe endnu den skal vare;-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Din præmie til dig selv ser meeeeeget spændende ud. 😉 Og så er den da også velfortjent med al den venten, du udsættes for lige nu. Forhåbentlig sker der meget snart noget. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ja, det synes jeg også:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

ONE DOWN