ONCE AGAIN

Guld.log på iPad

WordPress har fået denne nye iPad funktion, der vises som var det et magasin….fint, ik? Guld.log har fået dette cover. Man kan  – hvis man har en iPad derfor bladre i bloggen som var det et magasin og udtrykket er ret cool, synes jeg. Hvad synes I? Det blev lanceret i onsdags, måske i forbindelse med den nye iPad 2, som ja – også er at finde i videoen her. Som flere af jer jo ved, så bor der her på matriklen en vældig ihærdig gadget-nørd, og 1 iPad er derfor ikke nok til en lille familie på tre:-) Nææ, så nu kan jeg nyde mit lille blog-univers på denne tjekkede måde. Ikke dårligt…..Skal nogle af jer have en iPad? Jeg har tidligere skrevet om den HER, og ja – den er måske et overflødigheds-produkt, men dem har jeg i grunden mange af, bare kig i mit klædeskab, ha ha…

Har du derfor WordPress, så vises både min og (måske?) din blog altså på denne måde, hvis den læses på en iPad, da den således ‘genkender’ det lille flade æble-dyr;-)

9 kommentarer

 • Ej hvor smart! Er det en app, eller virker det sådan automatisk hvis bloggen er WordPress, i så fald skal vores iPad vist lige have en opdatering 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • nix, ikke en app. Det virker automatisk, hvis din blog er wordpress – så ja, prøv at opdater…. 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Super smart funktion! Men det hjælper ikke just på mine indre formaninger om, at vi IKKE behøver sådan en fætter i husstanden. 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej, hvor cool 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Ej hvor smart!!
  Min svigermor har en – Jeg burde måske overtale hende til at jeg skal have den i stedet, for hun læser med garanti ikke blogs 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • malsen: ja, ik
  ida: ja, det sys jeg da du skulle…ha ha….

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har fået en! I går. Af mine alt for søde forældre. Problemet er bare at min gamle Mac ikke vil connecte med den, så jeg må vente til mandag før jeg kan få den op og køre.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

ONCE AGAIN