JAKKER

PROJEKT BILLEDEVÆG

Ja, sådan ser resultatet altså ud, når man har god tid herhjemme:-) Er blevet meget godt tilfreds med vores nye billedevæg, og som I ser, er vi mest til grafisk og tegnet kunst, men der har da også sneget sig et foto samt en håndlavet ‘sprælle-dukke-mand-something’ fra kunstnerkollektivet ind….Og her er hvad jeg købte i Area på min tur ned ad Store Kongensgade i går:

Et fantastisk sort, mat skull, der ud over sin dekorative funktion, har en revne omme bagerst i kraniet, der tjener det formål ,at kunne spare lidt håndøre op til næste shoppetur:-) Det passer perfekt foran Tim Burton´s tegninger – og hans dunkle og skøre, men dog humoristiske og originale univers.

17 kommentarer

 • Uh hvor ser det bare fint ud! Jeg drømmer også om sådan en væg. Hvis du mangler lidt mere at hænge op, så tjek lige min give away 😉
  Ps. Hvad er det for nogle reoler?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tak;-) Reolerne er bare fra Ilva;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Super fint resultat 🙂 og tak for lidt inspiration 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rebekka

  Hvad koster sådan et skull? Har nemlig sukket over det fra Hay, men det er lidt for dyrt til min SU økonomi (men det er denne sikkert også, haha, det er ikke let!! ;))

  Hvor bor I fint, og så har I endda min drømmelampe (Panton!)

  🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ja, det fra Hay er liiige i overkanten:) Dette var faktisk ikke dyrt, 112,- så det er da til at overkomme. Jeg så faktisk senere på dagen at de har nogle lignende i Urban Outfitters (også i hvide) til ca. 200,-, hvis nu dette er svært at finde:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rebekka

  Tak for svaret! Det var ikke galt 🙂 Må jeg se, om jeg har tid til at kigge efter, når jeg skal til KBH i weekenden 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  hejsa
  Det ser PIV-godt ud 🙂
  Tim Burton tegningen, hvor har du støvet den op???

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tak skal du have. Tegningen er købt efter en udstilling i New York på Moma sidste år…

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Wow, det ser godt ud, Guldlog. Godt, du får udnyttet ventetiden til noget produktivt 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tak søde Manja. Ja, noget skal man jo fordrive tiden med…men uhh, jeg begynder altså også at synes, det er svært:-) Jeg arbejder virkelig med min tålmodighed i øjeblikket…suk.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] I huske, da jeg skrev dette indlæg om mit penge-skull? Mit er sort og der var en del af jer, der spurgte til det. Forleden var jeg i […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caja

  Hvor de “sprællemanden” fra? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • guldlog

   Hej Caja
   Sprællamanden er lavet Jane Stub Kirchhoff, der også holder til i designkollektivet…..det er bla hende, du kan vinde kunst af i dag i konkurrencen;-) de har flere forskellige slag nede i butikken. Og de er så fine!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] Jeg kan ikke løbe fra det længere. Jeg er vild med neon detaljer og især vild med gul. Derfor var jeg heller ikke sen til at trykke Køb, da jeg faldt over denne fra ArtRebels. Jeg er vild med dens uprætentiøse udtryk. Den skal parres med fine kjoler for at danne modvægt og løse t-shirts og jeans for en understregning af det skødesløse og legesyge. I øvrigt kan jeg varmt anbefale Artrebels webshop, hvis man er til skæve unika ting, som ikke ligner alt det, alle andre går rundt med. De har også børnetøj og jeg købte også lidt til Paven, det viser jeg senere. Desuden har de virkelig meget cool kunst i alle prisklasser – jeg har tidligere handlet en del der til mit projekt Billedevæg […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] Fx kan man lave sig en fin billede væg, som jeg gjorde for to år siden. Den er jeg stadig meget glad for! Eller man kan gå på opdagelse i alt det fine, man allerede har derhjemme og som i det daglige går og gør én glad og tilfreds 😉 […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] plads til det smukke print på en bar væg og måske supplerer op lidt løst med pink dråber 😉 Min billedevæg har allerede pink som en genenmgående svag detalje, så de fine stickers måtte med i […]

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

JAKKER