NEED YOUR HELP

SÅDAN

….her ser det meste af min dag ud i øjeblikket. Baby og bloggin går fint i spænd. Størstedelen af tiden, i hvert fald. Ok, armen sover og jeg skal stadig have opøvet multitasking med én klo – ofte den ‘forkerte’, men alt i alt så er vi flere, der finder denne konstellation svært vanedannende…Og hvis I efterhånden har bemærket min ringe evne til at bruge tegnsætning og store bogstaver mm. i mine svar og kommentarer til jer, ja, så er her svaret på hvorfor. Vi øver stadig……

18 kommentarer

 • Skønne, skønne billeder! Det ser virkelig fredfyldt ud.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine

  hehe jeg dyrker pt. samme stillinger og med 7 ugers træning, bliver jeg bedre og bedre. Er min fingre blevet længere og smidigere? Synes måske jeg kan nå længere rundt på tastaturet med en hånd, end jeg kunne før:) !!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • En smuk baby har du i hvert fald! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nej, hvor er hun sød! Virkelig! Hun er så nuttet at det næsten ikke er til at bære! Og så lille… de vokser altså hurtigt, sådan nogle små størrelser 🙂
  Jeg er i øvrigt også selv blevet ret ferm til blogging med én hånd. Heldigvis er lille C nu ved at blive så stor, at hun faktisk selv kan sidde på skødet af mig, så jeg bare kan omslutte hende med mine arme og bruge begge hænder til at skrive med igen – dejligt praktisk!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • tak søde Manja…ja, det sys vi jo også:)
   og så må jeg jo glæde mig til næste stadie og de muligheder, der er der også….

   ps: hi hi, forleden da jeg så dit billede af lille C i bæreselen, tænkte jeg over hvor vildt det var, så stor hun var blevet. ja, det går simpelthen så stærkt.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine M

  Nej hvor er hun bare fin! Tror jeg ville have svært ved at koncentrere mig om blogging eller noget som helst andet med sådan en lille guldklump på armen!
  – men er glad for du mestrer det, så vi kan nyde dine ord og billeder 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tak TiNe Ja, det er faktisk også ofte ret svært. Ha ha….men de sover jo så frygtelig meget, de små størrelser. Og så er det jo en ret dejlig måde at nyde hinanden på.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nuuuurh!! Hvor er hun cute..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Agurkens svigersøs

  Uh hvor er hun lækker – hun kan godt kandidere til et fixed marriage med verdens lækreste dreng, der pt sover på min arm 🙂

  Vi ses på Øbro med the strollers – håber ikke det var for mærkeligt, at jeg sagde hej den anden dag hehe. Kunne ikke lade være…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ha ha…ikke spor. Det var da modigt og sejt! Og fixed marriage, det kan vi godt finde ud af, så ved jeg ligesom også hvor jeg har hende:)

   min sover desværre ikke lige pt, hun aber sig rundt på armen, så min a38 nu er at finde over hele bordet…..suk:)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er hun bare lille og fin:) Hyggeligt med en blogger baby:)

  Stort tillykke fra Modekolibrien

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • .. you guys are cwazy..

  😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nuuuiiii hvor er hun lækker – jeg kan ligefrem dufte den der fantastiske babyduft 🙂

  Du må have dig en strækvikle – så kan hun ligge helt tæt op af dig og putte, mens du har begge hænder fri – Trutten blev fx tit krummet i håret af min ostemad, når han lå der og slappede af, mens jeg nød min morgenkaffe 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

NEED YOUR HELP