LITTLE GIRL

UPDATE

Kære allesammen!

Tusind tak skal I have for de mange fine, søde og rørende lykønskninger:-)
Jeg kan oprigtig talt sige, jeg har verdens bedste læsere – og jeg sætter stor pris på hver eneste kommentar, også selv om der i øjeblikket er knapt med tid til at besvare alle. Jeg er SÅ rørt.

Jeg lover snarest at vende tilbage med lidt mere regelmæssig blogging, men lige nu er alt vendt på hoved – og min verden har udvidet sig med svimlende horisonter – og jeg kæmper for at få døgnets timer til at gå op, så jeg kan  inhalere verdens skønneste baby det meste af tiden – og stadig virke normal overfor mine omgivelser resten af den:-) Uhh, duften af nyfødt baby – har I nogensinde duftet noget skønnere? Jeg er dybt afhængig.

Hun er så fin og perfekt og vi har det allesammen rigtig godt. Hele forløbet var hektisk (ja, hun lyttede på sin utålmodige mor og fik benene på nakken), men helt perfekt – jeg er meget taknemmelig. Hun kom til verden på lidt under fem timer og på årets indtil videre smukkeste dag….Hvis man ikke forinden sådan et lille vidunder vidste, hvad meningen med livet var, så ved man det saft-susemer nu……TAK for jeres tålmodighed!!

Vi skrives ved snart

11 kommentarer

 • Dejligt med en lille update, Guldlog 🙂 Og hvor er jeg glad for at høre, at I har det skønt allesammen! Kan godt forstå, du har andet end blogging at tænke på lige nu – de første to-tre uger efter lille C blev født var uden tvivl de mest kaotiske i hele mit liv! Håber, du har lidt mere styr på det, haha 😉 Og ellers skal du i hvert fald vide, at du ikke er alene 🙂 Alt det bedste herfra!
  KH Manja

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Molly

  Hvor dejligt at høre, at alt er helt som det skal være 🙂
  Tag du dig bare tid til at nyde din nye rolle som mor, og din lille datter i fulde drag. Det er så stort at blive mor, og ja de dufter dejligt som babyer, men ens børn vil altid have den skønneste duft i hele verden – også når de bliver ældre :o)
  Uhhh… bliver næsten helt skruk igen med al den baby lykke i blogland! 😉
  Kh
  Molly – Mor til den dejligste 4 årige prinsesse!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Hvor lyder det bare fantastisk!! Din lykke og glæde skinner virkelig igennem 🙂
  Jeg glæder mig til regelmæssig blogging, men nu er der dig og din lille familie som kommer først i række – Og heldigvis lyder det til at du er godt i gang med at nyde både mand og baby i fulde drag 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du bliver og er altså helt sikkert en fantastisk mor og den lille bebs er heldig 😉 Så vil jeg også bare lige sige at jeg elsker at læse din blog (!!) men forstår skam godt hvis du liiiige har brug for noget tid nu når den lille er komet til verden, og andet kunne man da heller ikke forvente. Men du skal altså bar tage dig den tid du skal bruge ^^

  thefashionfrog.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tak i søde, dejlige mennesker. Jeg lover, jeg har ikke glemt jer. Der er bare pr et andet fantastisk menneske, der tager alt min tid:-) Men forhåbentlig har vi snart genvundet en slags rutine el noget, der minder om – og jeglidt mere overskud:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh men STORT stort tillykke altså – så kom hun endelig!

  Ih nu glæder jeg mig til, det bliver min egen tur – den der symbiose man fuldstændig lever i i starten som en lille familie – det er altså magisk!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Uhhh jeg må også sige tillykke: Så STORT tillykke med din lille pige, håber I har en fantastisk tid sammen som ny familie.

  BH Nana

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er det skønt at du er så lykkelig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mange tak skal I have..Og ja, det ER virkelig en skøn og lidt magisk tid, man går ind i lige efter sådan et mirakel…en slags zen-tilstand, hvor resten af verden bare er sat lidt på stand-by:-)

  Rigtig god weekend til jer!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • .. Ha! Guldlog, hvis du tror, at hun dufter godt nu, så skal du bare vente til den der navle-stump falder af.. Stink-stumpen..

  😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ha! Vi sad faktisk lige og snakkede om det. Den stinker! Og alligevel dufter hun skøøøønt, synes hendes mor:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

LITTLE GIRL