PROJEKT BILLEDEVÆG

ZARA, PARIS og LATTE

Som så mange andre i blogland, så måtte jeg også lige svinge forbi Zara og deres nye webshop. Der er mange fine ting, især nedenstående er jeg lun på:

Ja, den orange farve spøger stadig. Bukserne er de samme, som dem jeg viste på billedet fra AfterDRK forleden. Den hvide kjole er så fin, synes jeg – og passer godt ind i sommergarderoben. Den kombinerer samtidig to store tendenser: farven hvid og den nye Shift-dress; en kasseformet, lidt 60ér inspireret kjole, som set fx. hos By Malene Birger og Marni. Den er, modsat de fleste andre kjoler i samme kategori, ret praktisk, når man om lidt har en baby, pga. lynlåsen, der gør det nemt at amme:-)

Uhh, og i drømmeland, så var jeg i dette øjeblik på vej til Paris med min skønne mand og vores lille lækre baby, iklædt ovenstående lædernederdel og organic cotton bluse, de fine leo-ballerinaer og verdens cooleste læder kuffert (hvis altså den har hjul??), mens jeg sippede latte og shoppede parfume i DutyFree…

Men. Det er jeg ikke. Derimod er jeg på vej i bad (den slags tager tid og kræver tilløb i øjeblikket), alene, da min bedre halvdel faktisk arbejder og laver noget, jeg er iklædt syntetisk morgenkåbe Collection 1999-fersken og fesen, ejer ingen sej læderkuffert og ville heller ej være i stand til at løfte eller bære den, hvis jeg havde, det eneste jeg sprøjter på kroppen i øjeblikket er vand – og Paris: Ja, den må nok vente lidt…..men jeg drikker da i det mindste Latte!!

8 kommentarer

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

PROJEKT BILLEDEVÆG