SORT MAGI

A GREY DAY

Eksil i sommerhuset har været helt fantastisk. Vi kunne nærmest ikke have ønsket os bedre vejr. Tænkt at have spist langt de fleste måltider udendørs! Hvordan jeg helt præcist skal bekæmpe resultatet af de mange påskeæg, jeg har fortæret, ved jeg dog ikke. Den eneste form for motion, jeg dyrkede undervejs, var at svinge mig selv og Paven i den gyngende solseng, der skimtes i baggrunden:-) Nå – til stor familie påskefrokost havde jeg iført mig min nye læderjakke fra Rützou. Det ene af de TRE KØB, som jeg endte med i stedet for Acne-jakken…

Jeg synes virkelig den er fin. Kan rigtig godt lide de lidt for lange ærmer og det to-delte stof med rib på armene, der giver en slankere silhuet og vibes i retning af Rick Owens, om end den alligevel er helt sin egen:-) Rützou er generelt én af mine favorit designere i dansk regi. Jeg tror virkelig denne jakke bliver en stor favorit i samlingen. Jeg kan mærke det allerede…..

jakke: Rützou/kjole: Vero Moda/sko: Converse/briller: Mads Nørgaard

7 kommentarer

 • Den er super flot! Jeg kan også godt lide de lange ærmer……det er lidt cool, når det åler lidt. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den er rigtig flot! Det var et godt køb 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rigtig fint 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mange tak skal i have;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Super flot jakke:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lækker jakke, men faktisk er det dine solbriller jeg fokuserer på her. Nørj de er fede! Hvor er de fra? 😀
  Jeg har tilbragt størstedelen af min ferie i vores hængekøje hvor jeg har slikket sol og læst ^^ Det er altså bare sjovere end at sidde i en stol, det får mig jo til at tænke tilbage på den gang jeg var lille bitte og altid gyngede ^^ Gode tider

  xxCaroline
  thefashionfrog.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • hej Caroline
  de er fra Mads Nørgaard. mener de kostede 150,-

  og ja – hængekøjer er bare sagen;)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

SORT MAGI