WOULDN´T MIND

BAD HABITS

Jeg ved det godt. Jeg har fået til vane at tage Dagens-billeder iført buksedragt for nyligt, og også dyrket grafitti-på-væg som baggrund lidt vel rigeligt….men. Når det nu fungerer så godt – hvorfor så stoppe?

Jeg elsker gode vaner. Og jeg elsker allerede min nye Daisy dragt. One pieces er bare super praktiske, når man skal jonglere med baby også. Men jeg lover, at de næste dagens bliver med andet og mere end buksedragt og grafitti;-) Og apropos gode vaner: Er taget i sommerhus hvor jeg dyrker påskeæg, sildemadder, sol og snaps på næsten religiøs vis. Er det bare mig, eller der noget ganske magisk ved alle disse påskedage?

buksedragt Daisy/kanvas sko og læderjakke H&M/solbriller Mads Nørgaard/taske Yvonne Kone

7 kommentarer

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

WOULDN´T MIND