Count To Ten

I går havde jeg glædet mig til en lang shoppetur! Manden var indforstået – han trillede velvilligt Paven rundt i området, mens jeg med telefonen i hånden og lyden på max, styrtede gennem de første tre butikker, flåede tilfældige items ned af hylderne og med sved på panden nærmest fløj videre til næste….der gik præcis en time. Så ringede telefonen. Midt i prøverummet, da en snæver silkeskjorte havde besluttet sig for at holde min højre arm fanget simultant med at min solbrillestang rutsjede ned og stak mig i øjet. Typisk. Nu havde jeg endda skruet helt op for lyden, så jeg ikke ville misse opkaldet.

Tre gader og en god del armsved senere, møder jeg opkogt mand og aldeles hysterisk baby, der på det nærmeste ligner en sammenrullet rødbede. Den længe  ventede shoppetur stopper derfor med akut amning på fedtet trappesten i sidegade på Nørrebro, mens forbipasserende ser forskrækket på mit bare bryst. Om det var det hvide stykke kød, der tittede frem – eller Pavens primalskrig, som chokerede, ved jeg ikke. Men. Sådan er det altså også at have børn. Ikke kun morgenpludren, babykluk og små buttede, bløde hænder….Behøver jeg sige, hvordan jeg foretrækker det?

På den ene side, venter man utålmodigt på at de små pus bliver større og kan lidt mere. Fortælle hvad der er galt fx. På den anden side nyder jeg hendes alder og stadie nu. Hun er så petit og perfekt på sin egen pylrede facon…men nogen gange må man altså lige trække været. Bide tænderne sammen. Og tælle til ti.

Kjole/skjorte: Acne/sneakers: H&M/taske: Barbara I Gongini

15 kommentarer

 • Du ser super cool ud 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Du skriver simpelthen så bragende godt. Jeg må ofte tage mig selv i at grine højlydt. Og din beretning om længe ventet shoppetur, var bestemt ingen undtagelse. Keep up the good work!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Godt, det trods alt kan frembringe smil på læben hos nogen:-) Når man står midt i det, er det altid mindre morsomt, ha ha…

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Altid så skønt at høre nyt fra dig og Paven. (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • He he du beskriver det hele ret godt! Jeg kender selv alt til hvor hysterisk sådan en lille størrelse kan blive når de vil have mad NU!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja, det kan rimelig hurtigt blive vældig akut. Og de skriger jo som om man torturerede dem…! 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • haha, jeg sidder her og griner all alone (mine forældre må syntes at jeg er mærkelig hvis de hørte det, men det syntes de nok i forvejen XD)
  Du skriver så godt og jeg sad bare og forestillede mig hele scenariet inde i hovedet ;D

  xxCaroline
  thefashionfrog.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bianca

  I har ikke investeret i iiamo sutteflasken (som I vidste i Go’morgen DK)? Det gjorde vi, faktisk efter indslaget, og min søns far er svært glad for den. Og det samme er moderen. Det giver lidt mere frihed…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • hihi nej vi har faktisk ikke taget den i brug endnu…men det er vi nu langsomt gået i gang med…af selvsamme årsag;) men er det ikke noget m at den skal være helt fyldt, før den virker?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Bianca

   Jo den skal være fyldt med de 170 ml ellers bliver det ikke varmt nok (eller for varmt måske?). Men jeg synes faktisk den er rigtig god, så jeg købte den til min kæreste, da han overtog barslen.
   Vi bruger dog MME, da jeg ikke gider bruge energi på at malke ud længere og vores søn nu er 6 mdr. Men jeg vil mene at man lige så godt kan fylde den med modermælk, hvis du gerne vil holde dig til at give det til Paven.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trins

  Ej, det var da også uheldigt at hun var amme-klar lige midt i shoppingsfrirummet. Jeg kender det alt for godt. Det er hyggeligt at amme, men det er også en STOR frihed den dag ens mand ikke kommer rendende med tudende baby og ordene “Jeg tror hun er sulten. Du må tage hende!”, og han selv kan gå ud og få gang i den aftensmad, så den står klar kl. 17.30, inden ulvetimen bliver alt for slem. STOR frihed i det lykkelige hjem (ihvertfald for moren!)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja, præcis;-) Det ser jeg faktisk også frem til…selvom det naturligvis ER hyggeligt også:)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ok, tak for svar:) Når vi når længere hen, tror jeg også vi går over til MME…

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

ODE TO MY FAMILY