BLUE DENIM

EASY PEASY

Med tiden. Og med en baby. Lærer man at blive fan af hurtige løsninger:

Alt, der kan klares hjemmefra, via computeren, på under ca. 10 min, som kan udskyde andre mere langvarige gøremål (hårvask fx), alt, der kan indtages med én hånd, alt, der kan gøres med halvt lukkede øjne og som kræver absolut mindstemålet af dybere tankevirksomhed (man mister seriøst evnen til overblik med ammehjerne) er i øjeblikket et HIT herhjemme;-) Hvornår mon man bliver ‘normal’ igen??!

8 kommentarer

 • Det er et godt spørgsmål! Jeg er i hvert fald ikke blevet det endnu, selv om det bestemt går i den rigtige retning 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja, du virker da ellers på mig som værende totalt overskuds-agtig:-) Jeg håber, jeg har lige så meget ro og overblik, når min trut er 4 måneder:-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det er sjovt, du siger det, for det synes jeg slet ikke jeg er! Men det er da meget rart i det mindste at se ud som om, man har styr på det 😉 Når det er sagt, så synes jeg helt sikkert det bliver nemmere, når man stille og roligt finder ind i en rytme, der fungerer for en. Men jeg synes også nærmest dagligt, jeg bliver udfordret på en eller anden måde, eller finder et eller andet at stille spørgsmålstegn ved! Sådan er det nok bare at være mor 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • ha ha, ja græsset er altid grønnere:)

   ….men for mig, der kun er på 4.uge af mit nye liv, med alt hvad det medfører af forandringer, undren, uvished, uro og gætteri, så virker du bare totalt tjekket! og din fine pige er så kær og ligner virkelig én, der trives….det er skønt at følge m i på sidelinjen;)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hurtige løsninger er vist altid et hit herhjemme – i et eller andet omfang. 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ja, hvornår bliver man normal igen?
  I dag er min datter 10 måneder gammel, og i dag er også sidste barselsdag for mig (SNØFT!!).. så måske bliver jeg normal i morgen? Eller også finder jeg på endnu nemmere løsninger, nu hvor tiden med min prinsesse bliver alt for kort.

  Nyd din barsel! Det går alt for stærkt.. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • uhh, kan slet ik forestille mig livet ‘på den anden side’ af barslen:) det må være hårdt. men er jo sikkert også sundt for både barn og mor.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

BLUE DENIM