KARMA-BAROMETERET #6

ET STED I SOLEN

buksedragt: Samsøe Samsøe/sneaks: Sonia Rykiel/jakke: H&M/tørklæde og briller: Vintage købt i San Francisco/ taske: Yvonne Kóne

Ja, når man kigger ud af vinduet nu, så forekommer mandagens omfavnende forårssol temmelig meget længere væk end de to dage, der rent faktisk er tale om….Suk. En af de ting, der følger med moderskabet (og som jeg ALDRIG før har dyrket) er nødvendigheden i en daglig gåtur – uanset vind og vejr. Paven er jo ligeglad. Hun ligger trygt og godt i sin varme voksipose, mens hendes foretrukne undersåt trofast vugger hende frem og tilbage og utrættelig vandrer gade op og gade ned. På en dag som i dag, hvor regnen siler ned og alt er gråt, er det rart at have billeder som ovenstående at varme sig på:-) Åben læderjakke og tynd buksedragt i starten af april: Mere af det tak!

8 kommentarer

 • Åh jeg husker gåturene med min førstefødte, det var dog oftest i godt vejr da han er født sidst i maj. Så på dage med godt vejr nød jeg det….altså først efter jeg havde overvundet skrækken for at han ville ammes MIDT i det hele under en gåtur 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ha ha, ja – jeg har allerede siddet nede v søerne i stiv blæst og ammet;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Guldlog.

  Jeg kom til at tænke på en bog.. jeg ved ikke om du er til sådan noget, men jeg læste den lige da jeg havde født, og jeg fandt den hylende morsom 🙂
  Det er en bog af Julia Lahne, som hedder “Hvor lagde jeg babyen?”

  Kom jeg bare lige i tanke om 🙂

  God dag!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Guldfugl,
  tak for tip – jo, jeg kender hende godt. jeg har faktisk læst bogen allerede, dengang den udkom og læser den nu igen for 2 gang. jeg kender hendes søster og læser også hendes blog:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Ej jeg kan simpelthen ikke lade være med at tænke på hvor det billede er blevet taget henne??!! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Haha oki, så kan jeg godt pakke sammen kan jeg hører :p

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

KARMA-BAROMETERET #6