PLEASE MISTER POSTMAN

HVORFOR?

Ja, de fleste af jer havde jo nok gættet det…Den fine blazer kunne ikke lade min næse gå forbi. Den er super lækker i kvaliteten, ligner denim – men er helt blød, luftig og silke-agtig i materialet. Der er diskrete, skjulte skulderpuder i, som giver en rigtig fin figur og så er lommerne på siden også godt lavet. Men. For der er et men! Jeg er usikker på, om jeg vil beholde den.

Lukningen foran, som er løst med to store metal tryk-knapper (!), er bare rigtig grim og klodset, hvis du spørger mig….hvorfor?? Det ser så cheap og klumset ud, ligner nærmest en løsning H&M ville lave. Jeg synes ærlig talt, det er for nemt og utjekket for en jakke i den prisklasse – hvad synes I? Er det mig, der er sart? Ødelægger det blazerens ellers rene, strømlinede look – eller skal man evt prøve at fjerne dem??

Problemet er ydermere, at jeg stort set altid bruger blazere åbne. Hvis den er lukket, ser man det ikke – men det vil jeg sandsynligvis aldrig have…og helt ærligt – de er ret iøjnefaldende! Arrrghhh. Den er så fin ellers…..what to do??

17 kommentarer

 • Liselotte

  Personligt køber jeg slet ikke ting med den slags knapper, for mine ting står også åbne og så er de ret “prominente”.

  Jakken er rigtig fin på nær knapperne.

  Mvh

  Liselotte

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine

  Ja det ser meget kikset ud, og hvis man tvivler så tilbage med den.
  Hvis man skal bruge så mange penge, skal man være sikker i sin sag.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg syntes du skal bytte den! Den er ellers monster lækker, men tror bare ikke du får den brugt, når du hele vil tænke på at du syntes knapperne ser herrens ud. For ja, det er godt nok en ærgelig løsning..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej, hvor synd. Hvad har de dog tænkt, da de valgte de knapper… Hvis du er rigtig, rigtig vild med den, ville jeg nok foreslå at undersøge, om det ikke er muligt at få udskiftet dem. For det er trods alt ærgerligt at skulle sende retur pga. et par knapper, trods alt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cathrine

  Hej, den er super fin. Jeg ville nok klippe knapperne af, så er problemet løst, hvis du altså alligevel ikke vil bruge den lukket;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cæcilie

  Umiddelbart synes jeg også det er en forfærdelig afslutning – helt ærlig, det sætter da bare prikken over i’et med en lækker afslutning.
  MEN, du taler jo noget så positivt for resten af jakken, og det ser da også virkelig lækker ud! Jeg ville, som Kira også nævner, gå ned til en syerske og spørge hvad hun skulle have for at lave to knaphuller og sætte to nye knapper i (jeg tror ikke det kan være SÅ dyrt, måske har du endda en i familien der er lidt ferm på symaskine)…. det er jo alt andet lige en lille “operation” og du kan vælge nogle knapper i en hvilken som helst sy/hobby forretning du synes sætter prikken over i’et – og når det er gjort så har du en Acne jakke som INGEN andre har 🙂

  /Cæcilie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Astrid

  Jeg synes den ser super skøn ud, men kan også godt følge dig.
  Er selv typen der gerne køber dyrt tøj, og selv ændrer lidt på det, hvis jeg ikke er helt tilfreds, så jeg kiggede lidt på billederne.. Er jeg helt forkert på den, hvis jeg tror, at de knapper kan “klippes af”? Du ved.. kan man klippe tråden over, som knappen er hæftet fast med? For det ligner det på et af billederne, og hvis det er tilfældet, så ville jeg i dit sted bare klippe dem af – det skal IKKE ødelægge sådan en smuk blazer! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvis den ikke FØLES rigtig, når du har den på, så synes jeg, du skal returnere den. Men altså hvor ser stoffet lækkert ud…

  Måske er det et spørgsmål om at få prøvet den på med lidt forskellige sæt derhjemme, og se om du kan vænne til lukningen? Hvis ikke, så tilbage med den.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Uhh, det er svært….der er jo så fin og jeg har cravet den længe. men. den har ligesom tabt lidt nu. jeg synes bare det er sådan en dårlig, sjusket løsning. men det er jo omvendt rigtigt, som flere af jer forslår, at jeg blot kunne fjerne dem – el sætte andre i? men jeg er bange for at ødelægge stoffet…

  Har nogle af jer erfaringer med det? der kommer vel mærker efter knapperne??

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvis det var mig, så ville jeg sende den retur. Når man smider så mange penge efter en jakke, så skal ALT også bare være i orden og man skal slet ikke være i tvivl overhovedet. Hvis det var en jakke fra H&M, så er det okay at man vil ændre lidt på den før man er tilfreds. Men i den prisklasse ville jeg ikke beholde den.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Hvis du ikke er sikker, så skal den retur 🙂 Men øv den er flot 🙂
  Det er en underlig løsning – Jeg har selv en blazer fra Acne med samme type knapper, men de er betrukket med sort stof ligesom resten af jakken er sort, hvilket virker lidt mere gennemtænkt :/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte Mehner Kristiansen

  Ja det ser jo forfærdeligt ud!!! Men mon ikke du kan udskifte knapperne – enten selv, eller få en skrædder til det? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cæcilie

  Hvis du sætter nye knapper i og får lavet knaphuller så tror jeg at eventuelle mærker fra de eksisterende knapper vil være usynlige MEN det er selvfølgelig også lidt et sats… Alternativt kan du jo gå forbi en skrædder og fortælle dem dilemmaet, og høre om de har en god ide?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Uuuhh ved et køb der er i den prisklasse, skal det sgu bare spille fra starten, og selv om det er en god ide med skrædder og at skifte knapper ud, så vil du bare altid have lidt en øv følelse i kroppen, fordi den ikke helt var på toppen fra starten. Og hvem ved hvordan det kommer til at se ud bagefter? Oddsne er ret gode, det kan vi godt blive enige om, men der er altid et aber dabei. Og så er det pludselig en meget dyr blazer at have hængene…
  //Betina

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • TUSIND TAK FOR JERES KOMMENTARER OG FORSLAG……ER STADIG MEGET I TVIVL…..FOR JEG VIL SÅ GERNE BEHOLDE DEN. MEN. MEN….ÅHH, JEG SYS DE ER GRIMME, DE KNAPPER.

  ER DER MON NOGEN, DER KAN ANBEFALE EN GOD SKRÆDDER? GERNE I STOR KBH…FOR JEG SKAL RETURNERE INDEN 14 DAGE, HVIS JEG BESLUTTER IKKE AT BEHOLDE DEN….

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Du har allerede en del betænkligheder og det vil irritere dig med den lukning, når du går med den åben. Byt! – Jeg tror du vil fortryde, at beholde den – sådan er mine erfaringer som regel ihvertfald.

  /Anne

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • åhhh, hvor er det svært

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

PLEASE MISTER POSTMAN