SPRINGTIME

KARMA-BAROMETERET #6

HOT:

– Synet af mine fire favoritfødder, der glade spræller og leger kl. spat om morgenen….

– Mine bryster. Sorry – men de er virkelig store. I hvert fald i forhold til tidligere tiders A-skål. Har aldrig før kunne sporte kavalergang i løs, uformelig tanktop uden bh.

– Penge tilbage i skat – “helloooooo Rodarte solbriller”!

– Begejstringen og euforien over at turde handle ALENE med (vågen!) baby og med overlegen elegance at have styret barnevogn gennem Føtex´s smalle gangarealer med én hånd, mens den anden i psykotisk cirkelbevægelse fik flået samtlige varer fra midterste hylde ned i vognen. Yes! (Ok, fik nogle temmelig mystiske ting med hjem og aftensmaden var ret alternativ – but still)

– Ostemadder på knækbrød med græskarkerner og tandsmør. Stadig. Hvornår stopper det? Troede de mystiske mad-crawings stoppede simultant med graviditeten?

NOT:

– Lyden af mine fire favoritfødder (og dermed to favoritmennesker), der kl. spat om morgenen leger og pjatter og grynter og griner og brat sætter en stopper for min i forvejen radikalt forkortede søvn….

–  Mine bryster. Ja, de er store og ja, de er faste og ja, jeg kan pludselig fylde drømmebikinien ud…men de er så forbandet ømme og fyldt med mælk at alt det ovenstående alligevel kan være helt ligegyldigt….

– Udskrivningen ved en baby i huset. Hold nu op, hvor er alting dyrt. Også alt ekstra-udstyret til mor. Cremer, ammeindlæg, termometer, bleer, vaskeklude, vitaminer, sokker, zinksalve, kopholder (Vigtig!), svøb og sutter fx. “Gooooodbye Rodarte solbriller”.

– Når en simpel ting som indkøb eller hovedrengøring føles uoverskuelig svær og på det nærmeste uladsiggørlig. Når man pludselig skal starte forfra i livet.

– Ammeindlægsforbandelsen. De ligger og flyder over hele huset, man mangler dem alligevel hele tiden, de koster en bondegård (fordi man bruger så svinsk mange), de er konstant enten for tykke eller tynde, man løber altid tør, når man er alene, Matas og BabySam har selvfølgelig udsolgt, når man endelig får trillet sit legeme derned, de er på størrelse med et halvt æble, ligner røven af anden division og alligevel er de helt, helt uundværlige.

Karma is a Bitch


22 kommentarer

 • Jeg fandt engang et af mine ammeindlæg i indkørslen. Hvordan det var havnet der, og hvor længe og i hvilke fora det havde hængt halvt ude af min bluse, vides ikke med sikkerhed. For H…… altså! 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie

  Elsker, elsker, elsker dine baby-skriverier, muligvis fordi jeg har termin i morgen, men det er så hyggeligt at læse om det alt sammen, måske jeg kan nå at afværge de værste stress faktorer inden hun melder sin ankomst – TAK!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hyggeligt, altså….det lyder sgu hyggeligt med “moderskabet” – og jeg elsker dine billeder.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine M

  Åhhh det er da bare det sødeste og lækreste fodbillede ever! Hvor er hun bare lille bitte og fin din pige 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Åhhh hvor jeg kender det med de forbandede ammeindlæg og de dyre indkøb! Men mht ammeindlæg så blev jeg glad for de lyserøde fra Pigeon – ofte på tilbud i Babysam a la 4 pakker for 100,- eller sådan noget – de var tynde og gode 🙂
  Og et andet tip: riv engangsvaskekludene over i halve – de kan sagtens gøre arbejdet i halv størrelse.
  Og så har Kvickly en pakke med 300 bleposer (til at camouflere lugt osv) for ca 25,- – de bliver uundværlige når der kommer mere i bleerne 🙂
  Sidst men ikke mindst så dur Aldi bleer altså bare og de er billige!
  Hermed lidt positiv karma i din retning 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tusind tak for de gode råd. Jeg er selv rigtig glad for dem fra Pigeon. Og jeg skal da helt sikkert en tur i kvickly og Aldi;-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Hi hi, kan godt huske at jeg også blev lidt overrasket over, hvor mange dyre ting der fulgte med – til mor. Ammeindlæg….Ja og den der varme mælk kombineret med sved på/mellem store bryster, mens man febrilsk handler alene, kalder jo på at man skifter ofte.

  Jeg vil – inspireret af ovenstående indlæg – slå et slag for Rema1000’s bleer. Astma og allergimærket samt et mere. Måske Svanemærket? De er gode og klumper ikke, mener jeg at kunne huske.

  Hyggeligt at læse dine babyindlæg. Har selv 2 måneder igen med nr. 2 på vej…..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mange tak for rådet Sarah;-) Det skal tjekkes ud. Hvad spares kan, ikke? Og held og lykke med de sidste to måneder. De går jo lynstærkt – og så har du hele to guldklumper…dejligt.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine

  hehe! Jeg er også vild med dine baby-skriverier. Men jeg har også “baby på hjernen” med min 2 måneder gamle pige! Dejligt med en blog der på allerbedste vis kombinere mode og baby:)
  Jeg gik hurtigt over uld-ammeindlæg. De er jo en del dyrere og kun 2 sæt i pakke, hvilket måske er det der har gjort at jeg ikke bare kaster til højre og venstre med dem!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tak. Uhh, så er du og din baby lidt længere henne end os herhjemme:-) Ja, jeg har hørt masse godt om uldindlæg, men orker bare ikke vaske dem hele tiden:-) Jeg er virkelig fan af de nemme løsninger;-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh jeg elsker dine karma-baromerer:-)
  Rart at få en fordel ved ikke at kunne amme…
  Helt sikkert Aldi eller Rema 1000 – bleer kan anbefales:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nu har jeg jo adopteret min søn, så jeg har været forskånet for det med ammeindlæg 🙂 Men elsker at læse om din nye hverdag.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • @Hanne og Rikke: Ja, nogle fordele er der helt klart ved ikke at amme, skulle jeg mene:) Læg dertil friheden til at ku give far lov til at ‘made’ samt glæden ved ikke at være låst i tøj, der har knapper og lynlåse (og som alle i tillæg hurtigt har mælkepletter også)……

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hahahahahaha, fantastisk beskrivelse og en skarp, skarp pen, du har dig!

  Kh,
  M

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hæhæ – fantastisk indlæg – jeg får pludselig flashbacks til alle de ammeindlæg, der flød rundt omkring herhjemme – nørj hvor min kæreste hadede det 😀

  Jeg brugte også engangsindlæg – og mange af dem.
  Jeg husker stadigt med gru en episode, hvor jeg stod inde midt på Café Sommersko og kom i tanke om, at jeg ikke havde husket at få nogle med – og mere skulle der så altså ikke til for at få mælken til at løbe – yderst charmerende 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva E

  Altså de ammeindlæg har det med at dukke op de mest mærkelige steder… Har sågar oplevet svigerfar sætte sig oveni et af mine (brugte!) i sin egen sofa – “æh ups svigerfar, det der er vist mit”! 😉

  Tilslutter mig koret: Rema1000’s bleer er super gode, svanemærkede og koster kun 50 kr. pakken – helloooo again Rodarte solbriller 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åhh, hvor er det herligt, at jeg ikke alene om at kaste ammeindlæg omkring mig alverdens steder:-)

  Og igen: Tusind tak for ble-tip! Min mand, der jo læser med herinde, er helt overvældet over hvor søde og hjælpsomme læsere, jeg har….det er jeg jo selvsagt også, men det vidste jeg jo godt i forvejen;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

SPRINGTIME