EASY PEASY

SOMMER

Er virkelig begyndt at se frem til, når foråret/sommeren rigtig kommer. Sol, varme og masser af lys. Det er så skønt. Jeg elsker det! Og så betyder det jo også, at min lille pige bliver stadigt større og vil berige os med nye, vidunderlige sommer-minder. Her er et udsnit af hvad april, maj og juni bød på sidste år:

crusin´gennem sommerlandet…..

kold hvidvin i skyggen

aftensol med nære venner på en dansk strand

stråhat og lavendel neglelak

New York i fuld flor

og mig, der leger Carrie for én dag

Et nyt liv, der voksede i min mave og gjorde alt rosenrødt…..

Festival

sommerhustur og aftenbadningkornmarker og dybe tanker

København på to hjul

Rå fisk på pind og lidt sommerkulør

Bornholm en tidlig morgen

Aftensmad i Fælledparken

Åhh……kom nu sommer!! Vi er så klar. Mig og paven. Vi indtager Kbh!

7 kommentarer

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

EASY PEASY