WOULDN´T MIND

SORT MAGI

Disse cool høretelefoner fra AIAIAI har jeg haft glæden af et par uger nu..ud over en super lyd, så er jeg vild med designet. Synes det er så fedt, at de er matte sorte og at alt er sort – selv indgang til ledning. Ret gennemført visuelt og lækkert underspillet:

De hedder TMA-1 og er udviklet i samarbejde med flere førende DJ´s, fx Hot Chip – hvilket skulle gøre dem ideelle til klubber og lign. Det har jeg dog i sagens natur ikke afprøvet;-)  Men når man bare er ‘on the road’, er de i hvert fald super. Navnet; TMA er desuden taget fra Arthur C. Clarke’s science fiction roman ‘Rumrejsen år 2001’ (A Space Odyssey) og refererer til en sort monolit, som er utrolig sejlivet – ja, næsten udødelig…for en gammel litteraturnørd som jeg, er det da meget skæg bonusinfo:-)

4 kommentarer

 • Caroline

  De ser super fede ud, men ved du om de også er gode til at lukke støj ude?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ja, det skulle de jo netop være helt aldeles formidable til;-) Kan kun udtale mig om almindelig hverdagsstøj, men da de jo er udviklet i samråd med diverse DJ´s, så skulle de kunne bruges på klubber og lign. så jo; meget støj-sikre;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Ja, det kunne jeg måske have sagt mig selv nu når de er lavet til klub- larm;)
  Men mange tak for svar og inspiration.
  Bestiller dem med det samme!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • hihi, det var da så lidt. Happy Hunting – de er vildt fede!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

WOULDN´T MIND