STREET VIEW

CIRCLE OF LIFE

circle-of-life0


Sidder hjemme alene og arbejder til aften. Skriver om min fødsel og mit nye liv – både det lille og det store, og tankerne flyder i en lind strøm, mens jeg bliver stadigt mere og mere tænksom, taknemmelig og tungsindig. Sidste sommer sad vi en varm juni aften og havde netop opdaget det lille liv, der voksede inde bag maveskindet. Men vi fik samtidig at vide, at det ikke var sikkert, hun blev der. Pludselig var man meget lille, meget skrøbelig og meget velsignet. Vi havde stranden for os selv, mens solen dansede hen over klitterne, vandet åndede ivrigt i baggrunden og familiens gamle hund galoperede rundt i takt. Lyset, farverne, stemningen, følelsen; Dén aften var noget helt særligt. Jeg kan huske, at solnedgangen blev nærmest symbolsk – ville noget slutte eller begynde?

circle-of-life1

circle-of-life2circle-of-life3

Det lille liv i maven var standhaftigt og kæmpede sig heldigvis stærk. Allerede dengang burde jeg have sagt mig selv, at hun naturligvis ville ankomme til verden på Kvindernes Kampdag. Hun modbeviste diverse negative lægelige udmeldinger – det gjorde familiens gamle hund desværre ikke. En lille pige banede sig langsomt vej, mens en gammel dame takkede nådigt af…..Ja, solnedgangen forekommer stadig symbolsk, når jeg ser på billederne fra en ikke helt almindelig juni aften sidste sommer.

circle-of-life4circle-of-life5circle-of-life7

   

19 kommentarer

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

STREET VIEW