MADE FOR WALKING

HERHJEMME

……starter vi tidligt. med at læse (mor er vel litterat) og med at gøre det på seneste nye teknologi (far har også nørdede laster)….

…og så er mors hang til grå, beige og jordfarvet cashmere i dag blevet udfordret. på vej hjem fra posthuset med skrigende baby overhørte jeg denne kommentar: “Nåårhh, den lille purk er jo sulten, hør hvor han græder, han er jo heeelt ulykkelig…” Arrrgh. Lilla møghætte på igen:

…….og vi starter i øvrigt også tidligt med at slikke sol ved søerne;-)

10 kommentarer

 • Synes jeg har set din mand i fjernsynet, er det helt forkert?:p

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Puhh… kender godt den der med kønsforvirringen. Min søn har været skaldet frem til at han var halvandet og derfor har jeg været noget påpasselig med at lade ham klippe helt korthåret når der nu endelig er noget hår. Men det giver godt nok noget forvirring, og min mand er ved at være godt træt af at folk tror sønnike er en pige. Så kompromiset ender sikkert med at barnet får en hanekam, så moderen kan beholde længden på de små krøllede lokker og de gamle damer kan se at der altså ER tale om en dreng.

  Huen er i øvrigt rigtig lækker, er den hjemmegjort?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Haha, Mette – dejligt med et godt grin:) Ja, man forstår jo ikke selv, at alle andre ikke kan se det?;-) Nej, huen er ikke hjemmegjort, den er en barselsgave, men da jeg har klippet mærket ud, kan jeg desværre ikke huske, hvor den er fra?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • … yes, det’ fint – men altså, hvad tror du så sådan en hætte gør ved et lille drengebarn!? Hvad vil du helst Pix – være ørebarn eller pige!?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ha ha, ok – point taken;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Haha, jeg blev så sent som i går spurgt, om lille C var en pige eller en dreng – til trods for, at jeg bestemt ikke er bange for lyserød, og at hun på det tidspunkt havde en småblomstret jakke på i netop den farve. Hvor mange mødre giver deres drengebørn den slags overtøj på?? Og hvor er Paven fin sammen med sin far 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tak søde Manja – jeg personligt synes egentlig også, de to klæder hinanden ret godt:-)

  Haha! Ja helt ærligt, hvad regner folk med? Småblomstrede drenge er bare ikke det man ellers møder flest af…?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

MADE FOR WALKING