TODAY

HURRA – VERSION 3.0

HURRA!!

I dag er det præcis et år siden, jeg sidst postede et billede af Sarah Jessica Parker. Og dermed også bloggens 1 års fødselsdag! Og min fødselsdag! Puhaa. En af de runde endda. Guld.log version 3.0.

Ligesom mig, er SJP her taget en tur ned af memory lane i good old 80ér stil. Mit årti: Plastic, permanent og perlemor – Year! Der er sket en del, siden jeg startede bloggen for et år siden. Og på sin vis føles det næsten lige så lang tid siden, som 80ernes crep og creol. Der skulle nemlig vise sig at starte en masse mere nyt, end jeg dengang havde nogen ide om. Noget, som var meget større end bloggen og jeg selv. Men det fandt jeg først ud af en lille måned senere:-)

Derfor er indholdet af bloggen også blevet lidt anderledes, end jeg måske i første omgang havde regnet med eller tænkt mig. Men det er faktisk faldet meget bedre på plads nu, synes jeg. Der er nok kommet lidt mere Mor end Mode. Og lidt mere baby end ballade. Jeg er dog stadig litterat og journalist. Men ikke længere helt så nyuddannet. Jeg er også stadig madglad & gift med en dejlig mand, ligesom jeg også stadig er temmelig tøj og modefanatisk. Jeg er til gengæld IKKE længere ret god til at løbe – og SLET ikke langt. Cocktails og fester er pt. en saga blot, og bøger er mest noget, jeg drømmer om at læse. Men så er jeg gået hen og blevet A-menneske (eller min to måneder gamle datter er) og det ryge-stop, jeg omtalte som svært og konstant for et år siden, det gav helt sig selv, da en lille rød test et par uger senere lå i min hånd:-) Heldigvis er ikke alt forandret.  Jeg er stadig lidt for kageglad og elendig til bank-regnskaber. Og stadig en ganske gennemsnitlig kvinde. Bare ikke længere i slut 20érne. Personligt kan jeg meget bedre lide version 3.0 – i livet altså;-) Jeg håber, I også kan lide den her på bloggen.

HURRA OG TILLYKKE – Guld.log fylder år!!!

33 kommentarer

 • Rikke

  TILLYKKE 🙂 Jeg kan helt sikkert ogs godt lide denne version 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stort tillykke med fødselsdagen, Louise! Både til dig og bloggen! Det er da lidt hyggeligt, at du begyndte at blogge på din egen fødselsdag 🙂 Og så kunne jeg slet ikke forestille mig, at du havde røget! Sjovt, som man skaber sig et billede af et menneske, man jo i virkeligheden kun kender en lille flig af 🙂 Anyway, jeg glæder mig i hvert fald til at følge Guld.log version 3.0!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nej, hihi – det er virkelig også en skidt vane. Og jeg kan faktisk heller ikke selv forestille mig det i dag:-) Tænk at der skulle en graviditet til før jeg indså det;-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • CL

  Du skriver FANTASTISK! wow!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maja

  Tillykke med både bloggen og dig 🙂 Elsker din blog lige præcis som den er blevet, det er en skøn blanding! Jeg håber du får en fantastisk dag.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stort tillykke. Med version 3.0. Og tro mig, når jeg siger, at det rent faktisk ER den opgradering, de lover på pakken. Er i hvert fald personligt ret godt tilfreds med konceptet, selvom jeg efterhånden har foretaget yderligere et par af de mindre opgraderinger 😉

  Og tak for en fin og hyggelig blog!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stort tillykke 🙂
  Jeg håber at det bliver en dejlig dag med masser af kage ;-), og overgangen til version 3.0 bliver en succes 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tillykke. Glæder mig til at følge med i den nyeste version:-) Altid inspirernede at kigge med her. På sådan en helt naturlig super cool familiemor med styr på stilen måde:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tillykke med det hele!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • hejsa, jeg er faldet over din blog et par gange nu, og ville da lige tilfoje et tillykke – til baade dig og til bloggen!

  -C

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mange tak allesammen! Hvor er I søde og skønne:-) Det er dejligt at komme hjem til de mange fine beskeder…

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tillykke med det hele:-) jeg kan godt lidt denne version:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Fantastisk skrivestil.. Tillykke med årsdagen. Jeg håber på mange år endnu

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tillykke med bloggen og det er herligt at kunne følge med her 🙂 Du må være Pave-stolt over det hele 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina

  Stort tillykke til dig og bloggen.. 🙂
  ( og vi giver nogle andre skylden for regnen, for jeg tror ikke at det kan være dig.. )

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stort tillykke med det hele 🙂 Håber du får en god dag.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stort tillykke med dagen 🙂
  Og vejret er i hvert fald ikke din eller bloggens skyld 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tillykke med både blog og fødselsdag og velkommen til version 3.0 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tanse

  Tillykke med version 3.0, blog, paven, osv. osv!! 🙂
  Og tak for en super blog.. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  TILLYKKE 🙂
  Jeg glæder mig til at gå i krig med version 3.0 – Det kan kun blive fantastisk! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva E

  Stort tillykke med føs’da’en(e) – og velkommen her på den anden side af version 3.0 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • KÆMPE stort tillykke med “opgraderingen” 😀
  Glæder mig til at fortsætte med at læse dine skriblerier….

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Tillykke! 30…. Dvs. at jeg er hele 13 år yngre end dig. Alligevel er jeg helt opslugt af din blog: Dit sprog, dit liv, din stil. Så tak for det. Og bliv endelig ved.
  🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Birgitte

  Stort tillykke!
  – og TAK for en blog, der inspirerer på rigtig mange måder.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeanette

  Stort tillykke herfra 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • STORT tillykke både til dig og bloggen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tillykke 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tusinde tak allesammen! Hvor er det dejligt, I er her og er med;-)
  Og jo – jeg er skam Pave stolt, haha!

  XX

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Agurkens svigersøs

  What’s not to like?! Fantastisk velskrevet blog – og så endda fra en partner in crime, når det kommer til den nye mor status. Hip hip og keep posting…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Haha, Tak… Vi er jo ‘nogen’, som er ved at udvikle et pivfrækt monogram bestående at to krøllede Pér. Paven og Pixelstein bliver morgendagens royale par. You just wait;-)

  (og bemærk lige hvordan dette er kommentar nr. 30! haha….)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rigtig meget til lykke med det hele. Glæder mig stadig over dine indlæg (og er kun lidt misundelig på alle dine gadgets og Paven. Hæhæ.) Håber du havde en god dag.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] den slags ting, jeg lige nu prøver at overbevise mig selv om…for ligesom sidste år, har jeg mange mærkedage på én i dag. Guld.log fylder to år. Wow. To!! Jeg fylder lidt mere Og ligesom mig er Guld.log blevet bedre […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] den slags ting, jeg lige nu prøver at overbevise mig selv om…for ligesom sidste år, har jeg mange mærkedage på én i dag. Guld.log fylder to år. Wow. To!! Jeg fylder lidt mere 😉 Og ligesom mig er Guld.log blevet bedre […]

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

TODAY