SUNNY SIDE OF TOWN

NUDE SKULL

Jeg har sagt det før: Svigerinder, der gider at rose ens baby lige så meget, som man selv, er guld værd. Når de i tilgift også køber gaver, og endda køber modelækkert nudefarvet jersey med diskret skull på til Paven, så elsker jeg dem i stilhed lidt højere;-) Er den ikke cool? Den er fra Cheap Monday – som åbenbart laver børnetøj også?! Who knew? Og det er lige så prisvenligt, som til os voksne: 80,- bananer for denne fx. Og den findes også til paver af det modsatte køn…..

6 kommentarer

 • Hvor er den cool:-). Hun bliver for sej, den skønne lille pave:-)
  Ja barnløse faster og moster er guld værd på tøjfronten;-)

  Gad vist om bøllepigen ikke også skal have et par ting fra Cheap Monday;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er de nemlig;-) en stærkt undervurderet ressource:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hehe – mit første køb til Pix (da han var et lille frø på 3mdr i mors mave) var en navyblå strik-dragt fra Baby GAP. Med et ornli’ dødningehovede midt på maven… Har også luret på CM-tøjet, men blev altså noget forarget, da jeg tog fat i et par jeans i str 68 og konstaterede at de kostede det samme som et voksenpar. Ahhhr, venner – sku’ vi nu ik’ lige?! Der går jo ca 5 minutter før de er smurt ind i baby-remo.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ja, det virker på en måde lidt forskruet at give sådan et lille liv et dødningehoved på…meen. Den er nu altså fin, synes jeg:) Faderen derimod er dog lidt forarget, haha. Og ja, hvis babybukser koster det samme, som dem, der skal forestille at holde sammen på min røv, så er der skisme noget galt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej Acie og guldlog, jeg havde det på præcis samme måde med CM jeans! Jeg er lige blevet faster til et lille kræ på ½ meter, og var ved at spørge om det var et voksen-prismærke på den lille buks da jeg var derinde forleden dag? I’m sorry, I’m sure this must be a mistake 🙂 350 kr. for et meget lille (men dog meget cute) stykke stof.. Crazy! Så jeg så faktisk slet ikke på de andre ting! Men 80 kr. for skulltrøje er fint!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hmn, ja – det harmonerer da slet heller ikke med 80,- for en jerseytrøje?? Crazy. Tillykke med titlen i øvrigt;-)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

SUNNY SIDE OF TOWN