HERHJEMME

PLANNING

Uhh, sommerferie planlægning er sjovt! I øjeblikket er det præcis, hvad vi laver. Der er så mange skønne steder i verden, der venter på at blive udforsket..og vi har mange ønsker og drømme. Men også en lille mus at tage hensyn til nu…skal det være sol, strand og varme, by, outback eller roadtrip? kultur eller natur? hvor, hvad, hvordan? For snart 8 år siden (!) gjorde vi en anden drøm til virkelighed. Vi tog 5 måneder til Bali, New Zealand og Australien..

og ja…..bær over med mig. Jeg var 22 og ret smart, syntes jeg selv. Og jep – jeg er så gammel, at det var før digitalkameraets tid. Haha. Jeg endte med at sende 45 film hjem til fremkaldelse. Spørg lige hvor dyrt det var! Nå. Tænkte, det var sjovt at dele disse med jer. Faldt over fotoalbummet forleden.

Hmn, sådan en fætter her er ikke et rart bekendtskab. Heldigvis så vi den fra toppen af en flodbåd, but still. 4 m lang og med tilnavnet Hannibal the cannibal. Yaks! Nope, her skal paven ikke hen. Godt, vi tog den tur, før der var tænkt på babyer;)

Men vi vil stadig opleve… og stadig kunne rejse rundt…. og stadig gerne bade og se vild natur. Kan I gætte, hvad vi går og pønser på nu?

25 kommentarer

 • Wow du holder dig sku godt:-)
  Man kan sagens rejse med en lille, vi var i Tunesien, da vores søn var ½ år, man skal bare tage nogle forholdsregler!!
  Jeg gætter på Thailand, måske USA.?:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg vil også mene at USA kan tilbyde det hele. Var selv i Florida sidste sommer og det var skøøønt! Men det er selvfølgelig en lang tur med sådan en lille størrelse.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja, USA er en lang tur og det er svært at sige, om det er for meget for sådan en lille størrelse….det var dog alligevel bestemt én af de ting, der var/er på tegnebrættet:-) Men hvad valget faldt på, det venter jeg lige lidt med at afsløre;-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Skønne billeder – sidder helt og savner Australien, hvor jeg tilbragte sidste semester i Melbourne. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nej, hvor er du fin sammen med den koala, Louise 🙂 Og jeg er lige kommet ind af døren fra London for et par timer siden, så kan slet ikke overskue at gætte hvor I mon skal hen! Men til gengæld kan jeg bekræfte at man sagtens kan rejse med baby 🙂 Det havde ellers stresset mig ret meget på forhånd, men det gik fint!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Haha, Tak Manja;-) Den sked i min hånd, mens billedet blev taget;-) Eksotisk, ikke?

   Dejligt at høre London gik fint med lille C! Glæder mig til at se og høre meget mere om det. Og jo, må da nok erkende, at det er lidt stressende/grænseoverskridende at booke rejse, nu man pludselig har sådan et lille liv at passe på….men det skal jo nok gå:-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hahaha, det er simpelthen for sjovt 🙂 Og sikkert et meget skægt ferieminde at have!
   Og ja, jeg stressede i hvert fald pænt meget, og det er da også mere besværligt, men så slemt er det jo heller ikke 🙂 Jeg glemte i øvrigt al hendes mos til eftermiddagsmad de tre dage, vi var af sted, men så fik hun bare mælk i stedet – værre var det jo ikke, selv om jeg var temmelig træt af mig selv, da jeg fandt ud af det!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg kan se at der også er en anden der har skrevet Florida, det var også min tanke! 😉
  Vi var der selv for et par år siden, vi er store USA fans herhjemme og jeg har selv boet i Californien, men vores første tanke var “her skal vi hen, når vi engang bliver forældre”, det er virkelig børnevenligt!… Men også med rigtig gode shoppingmuligheder, i et af de kæmpe store outlets og det er jo design, til rigtig gode priser, what’s not to like!?! 😉

  Super fine billeder fra jeres tur!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Han fik flaske, grød og lidt mos af hvad end der var. Vi havde taget købegrød med, der bare skulle blandes op med kogende vand og så en rejse-elkedel, der også kunne bruges til skolding af flasker. Der var all inklusiv, så vi mosede også lidt kartoffel og hvad end der nu var. Han spiste mest grød, begyndte først senere rigtig med mos, men han ville gerne smage:-) Han var meget glad for en båd appelsin at sutte på.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ååårh jeg kunne også godt tænke mig at tage ud og rejse i 5 måneder ! Det lyder fantastisk !!!!!

  Nesta,
  http://neonstars.blogspot.com/
  _

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det var også super fedt. og dejligt at have så god tid….helt så længe, skal vi dog ikke være væk denne gang;)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Ihh I skal da et eller andet spændende sted hen, I må endelig ikke holde jer tilbage, men I skal være klar på at tingene tager lidt længere tid end uden de små… Min søn er 21 mdr, men har været på div. Ferier, USA, syd Europa mm. Flyveturen synes jeg ikke er så besværlig, dog vil jeg anbefale at man ikke flyver for sent på aften, da de så kan være blevet for overtrætte.. Jeg vil også anbefale at I vælger et sted at bor hvor det er muligt at lave lidt mad.. Lad jer endelig ikke holde jer tilbage, men vær blot realistiske med hvad i kan nå.. God tur og lad os endelig kende destinationen.. Min egen sommerferie går til Italien..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia, tak for de gode råd, det vil jeg huske:)
  Hvordan foregik flyveturen? Havde du barn på skødet, eller?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • stephanie

  Hold op hvor er du dog smuk på det billede med koalaen, det er da helt vildt! 🙂 Har du tidligere arbejdet som model?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ha ha, tak Stephanie, men nej, det har jeg godt nok ikke:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Inden for EU havde jeg min søn på skødet.. Men da vi tog turen til USA, havde vi bestilt en lift der hang på væggen foran os ( vi ringede simpelthen bare til Flyselskabet og bestilte den – kunne være ide at tjekke det op før i booker).. Så han sov det meste af turen i liften..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Lige en lille ting, du må gerne have en sutteflaske med om bord på flyveturen.. Derudover synes jeg at personalet er gode til at hjælpe, med bla. Kogende vand til mad eller lign..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ok, tak for info Mia:) Det lyder som en rigtig god ide med liften. Men så kræver det vel også at man sidder et bestemt sted i flyet? foran midtpå tænker jeg??

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg tænkte også først på Florida, da jeg læste indlægget. Men måske bliver i indefor Europa? Der er bla Cypern jo vildt skøn og ellers så synes jeg selv de fleste ofte glemmer Portugal lidt (det er et land der selv står på min liste over steder jeg vil besøge). Det kunne også være en græsk ø! Glæder mig til at finde ud af hvor i skal hen!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Uha, ja – Portugal! Der havde vi faktisk én af vores allerbedste ferier for et par år siden. Det kan klart anbefales! Der var så skønt, vi lejede en bil og kørte ud i vinmarkerne og spise druer, appelsiner og ost og drak vin og kiggede på bjerge og så solnedgange og nød landets mange autentiske steder. Og deres fisk! Uhh! Og der er billigt. Og rart at være. Og nemt at finde rundt. Og. og. og…..kun varme anbefalinger herfra. Det er dog ikke dér, vi skal hen;o)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] Las Vegas larmende casino-kliiing eller rejs knap 10 år tilbage i tiden og se Guld.log forcere Australien…jo jo, der er skam lidt for […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] gør det gerne, så ofte som muligheden tilbyder sig. (Muligheden = finanserne). Vi var især nok ret aktive, før vi fik barn. Men Pavens ankomst til verden har nu ikke ændret voldsomt på det. Vi var […]

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

HERHJEMME