BOLIG FAVORITTER

PRÆDIKEN #2 – 3 måneder

Jeg elsker min auto-tron-stol. Og jeg elsker at køre bil. Især lyden af en brummende motor er skøn. På højde med en hårtørrer, emhætten eller vandkogeren. Åhh, hvilken fryd! Og så elsker jeg rock og rul – alt, der bumper, hopper, vipper, gynger, rasler osv.

Det gælder også, når vi kører med Pavemobilen: Jo mere off road, jo bedre. Det er så kedeligt at holde sig på de friserede stier. Det giver bedre mening, at komme derud, hvor støvet står om øjnene på én…der, hvor man mærker forskellen mellem plain og advanced. Dér, hvor man efterlader tydelige spor….faktisk sover jeg klart bedst med knasende støv i mundvigen og tydelige hjulspor bag mig. Jeg keder mig slet og ret, hvis jeg ikke mærker i vognens understel, at det udfordres til sin mest ekstreme ydeevne. 

På samme måde hader jeg også, når mine forældre på forhånd har besluttet, hvor vi skal hen. De bliver så retningsbestemte og målrettede af det. Det efterlader dem i slags kontrol-situation, og den slags bryder jeg mig ikke stort meget om. Det er meget sjovere, når de efter timers forgæves forsøg på middagslur mm. ender med at skubbe vognen rundt i psykotiske cirkler mens de samtidig nynnende vugger styret horisontalt og demonstrativt stædigt glor op i trætoppene, i frygten for at få øjenkontakt og i troen på at netop dette geniale træk måske virker. Hvilket det selvfølgelig ikke gør. For det er jo ikke dem, der får mig til at sove. Det er mig, der beslutter, om jeg vil det. 

I skulle tage og prøve det. Hvis ikke man ændrer retning, så ender man jo dér, hvor man er på vej hen.

Nåde være med Jer!

11 kommentarer

 • He he hun er skidegod, hende Paven. Hun skulle prøve at se et formel 1 løb. Lyden af motorene er den bedste. At falde i søvn til. Ren hypnose for mig. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nårh, hun er så fin og alfeagtig hende Paven 🙂 Og så har hende og lille C forkærligheden for både biler og offroadkørsel tilfælles!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • tak;) og jeg kan tænke mig, det er lidt nemmere at opfylde lille C´s behov for offroad i dit terræn, frem for her i byen?;-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hehe, ja det er nemt nok. Det er mere barne-/klapvogn, der har svært ved at holde til det… Skulle nok have taget en version med terrængående hjul 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Astrid

  Nøj, hvor hende Paven ligner sin far! 😀
  Og jeg kan vist kun give Paven ret; det er FEDT at være off road 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hahahaha… fler prædikener, fler! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Hun er simpelthen den kønneste lille baby-girl jeg nogensinde har set!!
  Og jeg er enig med Jeanett – vi vil høre MERE! 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Haha, tak i er søde!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cruisin’ with the pope, the only way to be cruisin’ 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

BOLIG FAVORITTER