AIN'T I CUTE?

STOP

Undskyld den manglende blogging de sidste par dage. Mit net er aldeles ustabilt for tiden og derfor har jeg kæmpet for at få et indlæg igennem muren;) Her er hvad jeg modtog med posten forleden….Er kjolen til verdens mest forkælede Pave ikke fin? Det er alt fra Zara – og jeg har seriøst aldrig oplevet så massiv og intensiv en tracking-service før. Siden jeg for fire dage siden bestilte over nettet, har jeg modtaget 4 smsér, tre mails samt et opkald om, hvor og hvor langt min pakke var. Jeg har haft bedre styr på de orange ballerinaers færden, end min nabo har på sin fjernstyrede robothund!

…..disse er også netop kommet ind af døren. En til mig og en til manden..(men man kan jo godt låne ik?).

16 kommentarer

 • Lækre køb. Jeg har også kigget på de ballerinaere og nu jeg se de er rigtig orange – så nu skal de hjem til mig. Jeg er virkelig forelsket i alle orange ting pt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Årh, hvorfor kan man ikke få den jakke inde på Zara mere??
  Jeg er SÅ misundelig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • birgitte

  Jeg skal eje de orange ballerianer. Er de store eller små i størrelsen? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Birgitte, de er helt ‘almindelige’ i str:-) Jeg passer dem i str 39, som jeg normalt bruger i ballerinaer…

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åhhh jeg har også kig på de t-shirts, den med STAY REAL syntes jeg er fin!! Hvordan er de i str??? 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • carocat

  hvor hurtigt fik du dem efter du have bestilt (t-shirts) vil også meget gerne vide hvordan de er i størrelsen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • @Ann og carocat: Jeg har købt str M, fordi jeg godt kan lide de er lidt oversize. Og de passer fint men er omvendt ikke super oversize. Men så igen: min mand kan passe dem:-) Og jeg har jo næsten lige født…..jeg ligger et billede op senere, hvor jeg har den på, så kan I måske bedre vurdere? De er ikke figursyet men helt plain i facon og det kan jeg rigtig godt lide. De er måske lidt store i ærmerne, men jeg regner m at rulle dem op eller have en lille jakke el cardi over, så det generer mig ikke:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hov. og fragt var super hurtig!! jeg bestilte dem sen eftermiddag i forgårs og fik dem i morges;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisa

  Haha, er enig med dig i den massive, næsten tangerende til spam agtige sms/mail storm fra Zara, det er næsten lige før det er for meget. Mindre kan ihertfald gøre mig tilfreds;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • ja, Lisa – det tenderer nææsten spam;) Mindre kan også godt gøre det for mig, hihi…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ja, Zara går virkelig amok med mails og sms’er! Tror faktisk jeg i alt fik 7 sms’er, den første gang jeg bestilte derfra. Rooolig nu, jeg vil bare gerne snart have min pakke :p

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Ih.. Hvorfor kan man ikke finde den tee, du har valgt, i deres webshop mere? Den med eiffeltårnet er der, men den anden er der ikke? :/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Hejsa Guldlog
  Ja jeg kom desværre også for sent på Zara til den fine jakke 🙁 Hvor uheldigt altså – hmm – det kan jo være man er heldig den kommer igen 😉 Må jeg spørge hvordan størrelsen er i den?? T’shirten er altså også skøn.. også velfortjent med nogen pakker når man går hjemme og hygger med baby ikke!! 😉 På de der dage med for meget yogurt i kaffen… hihi..
  Kh Tina 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Tina.
  ja, æv – lad os håbe, den kommer igen. den r super fin, og lever helt op til forventningen, synes jeg;) min er en str S og den svarer rigtig godt overens med det jeg plejer. så jeg synes de er ret ‘normale’ i str.

  og ja – livet skal jo ikke være lutter yogurt! ha ha

  kh

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

AIN'T I CUTE?