SMOOTH

STREET VIEW

kjole: Rodebjer/sko: Converse/cardigan: Commes Des Garcons/shades: H&M/net: Sonia Rykiel for H&M

Ja, dagens billede er selvsagt ikke fra i dag. Det behøver man blot kigge ud af vinduet, for at finde ud af. Vi var til 30 års fødselsdag i lørdags og da temaet var ‘havefest’ måtte det jo godt være bekvemt. Derfor de gode gamle Converse, et stofnet og en varm cardi. Beklager de lidet fashionable leggings, mine ben er hverken helt eller halvt klar til at vise sig for verden. Hovedsageligt pga. abnorm bleghed og tydelige efter-veer fra en tung graviditet. Men apropos mit tidligere indlæg, ja så kunne en tur med en vis epilator vist også være en udemærket ide.

2 kommentarer

  • Christine

    Kan du hjælpe mig med om hvordan comme des garcons cardiganen, er i størrelsen? Tak for hjælp 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Hej Christine: jeg synes egentlig de er lidt små i det. min er i hvert fald en str M og dengang jeg købte den brugte jeg ellers S. (lige nu ligger jeg imellem de to str, pga graviditeten;-))

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

SMOOTH