PRÆDIKEN #1 - 2 måneder

SWEET MINT

Kan I huske, da jeg skrev dette indlæg om mit penge-skull? Mit er sort og der var en del af jer, der spurgte til det. Forleden var jeg i Urban Outfitters, og her havde de en soft mint version. Også ret cool. Desuden faldt jeg over en fin cowboyskjorte m. blondekant. En god kombination af rock, geek og girly:

Fik også prøvet en vintage silke-skjorte i samme nuance som deres skulls:

Og en virkelig fin army-jakke, lidt i tråd med dén Zara har lavet:

Men der var i sidste ende kun én af tingene, som kom med hjem. Hvilken mon?

10 kommentarer

 • Line

  Jeg håber det var silkeskjorten, der røg med hjem, for den er godt nok sej!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mi

  Jeg håber, det var blondesagen. På den anden side, ville jeg også blive glad, hvis den hænger der endnu, så jeg og mit VISA kan tilbringe lidt kvalitetstid i U.O. : )
  Mi
  http://www.misnoter.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sikke nogle pæne negle, du har, Louise 😀
  Og så er det lidt fint, det der mintfarvede pengeskull 🙂 Jeg har desværre ikke lige adgang til en UA, men det kunne være, man skulle lede på ebay eller etsy…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Argh, jeg er vist ikke helt vågen… Med UA mener jeg naturligvis UO, og så må du gerne fjerne det komma, der er for meget 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ha ha, du er undskyld Manja;-) 1. fordi, du også har en baby på armen og er på barsel….2. fordi, du bemærker mine negle, som jeg selv er rigtig tilfreds med – (første gang i 2 måneder at jeg har haft tid til det!) ;0)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Hvor meget koster skull’et? 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg kan faktisk ikke huske det, omkring de 200,- mener jeg…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Hold fest, hvor er dine negle bare flotte!!! Hvilken lak har du på? – det er en ret fed farve..:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Neglelakken er fra det der billige mærke, der hedder Depend og kan b.la købes i Matas for ca. 20,- kr mener jeg det er:-) Når jeg køber tendens-neglelak i modefarver, som fx hot orange, så gider jeg ikke købe de dyre mærker, og denne dækker rigtig fint, synes jeg:-)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

PRÆDIKEN #1 - 2 måneder