GODNAT OG SOV GODT

A LAKE AND A LATTE

Puttede endnu en gang baby i vognen, tog en kaffe i hånden og en veninde under armen….og slentrede rundt om københavnske søer og sommerdvaske svaner, mens jeg ordnede verdenssituationen iført blege bare arme og skrig-orange.

I gamle dage løb selvsamme veninde og jeg gerne distancen på en lille time. Nu tager det en halv formiddag at gå den….
Løb btw min første løbetur i 9 måneder (!) i går. Puha. Husker det mere glorificeret og eksotisk. Det var – whats the word? – utrolig grimt. På alle planer.

bukser: Cheap Monday/skjorte: Vintage/sneaks: New Balance/taske: Yvonne Kóne

5 kommentarer

 • Respekt for at du er i gang med løbetræningen igen.
  Nu har jeg sådan set aldrig prøvet at løbe en tur – ej heller har jeg benyttet mig af træningscentre eller dyrket ret meget sport – så jeg er lidt i vildrede over, hvad jeg skal kaste mig over, for at blive fit oven på to graviditeter på 3 år 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Haha, hvis jeg så ud som dig, Lisbeth, efter to fødsler – så gad jeg godt nok heller ikke løbe:-)

  Du ser jo bragende godt ud! Jeg løber helst ikke for meget indendørs, da årstiden og vejret gør det langt mere behageligt at løbe udendørs….dengang jeg løb intensivt, der løb jeg en gang interval-træning på løbebånd i center – hvor man bare styrter afsted på monster hastighed og skal skrælles af båndet efter 30 min. Og så løb jeg to lange udendørsture, hvor det ikke var hastighed, men distance, som var vigtigt. Langsomt kan man så øge distancen, til sidst løb jeg som sagt over 20 km om ugen uden problemer….men det var dengang. Min løbetur i forgårs var på 3 km (!) og jeg var døden nær! 😉 hahaha

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • …altså om ugen: 1 x interval og 2 x distance + lidt styrketræning…..så kommer du hurtigt i form;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Respekt, Louise! Jeg gruer for den dag, hvor jeg kommer ud igen. Det bliver heller ikke for kønt! Lige nu holder jeg mig til gang, fordi jeg bliver nødt til at have lillepigen med – og så er jeg gået i krig med en helt masse styrketræning hjemme på stuegulvet. Jeg ved heller ikke, hvor kønt det ser ud, men det er der da heldigvis ikke nogen, der får at se ud over min baby! 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Uhh, jeg drømmer dagligt om at kunne motionere i dit hood Manja;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

GODNAT OG SOV GODT