PUSSYBOW

BURGUNDY

Jeg elsker min bordeaux farvede læderclutch. Den er vintage og arvet fra min mormor. Indeni er trykt hendes navn med guldbogstaver. Så fint. Og så elsker jeg, når mine negle matcher den;-) Jeg plejer at bruge Chanels Rouge Noir, som fx her. Men må indrømme, at jeg faktisk ikke er så stor tilhænger af Chanels lakker, som resten af blogland…

Jeg synes alt for ofte dækkeevne og holdbarhed svigter ifh pris og andre mærker på markedet. Og her vinder Essie hver gang! Denne er blevet min nye substitut for Chanel – og den gør et GODT job. Den hedder wicked, blev lagt i torsdags…og billedet her er lige taget for 15. min siden. Synes stadig den sidder flot, uden at skalle eller forsvinde i kanterne. Og jeg render altså rundt med en baby!

Anbefalingen hermed givet videre. Er det i øvrigt kun mig, der efterhånden føler sig utilfreds over Chanels lakker?

19 kommentarer

 • Wow den er godt nok fin 🙂 Cool farve…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nope, jeg er også gået over til Essie…syntes slet ikke at Chanels harmonerer i holdbarhed/farvevalg/pris! Så jeg er da så ganske enig;)
  (Men er nu stadig ret vild med flaskerne fra Chanel!!! Så de står fint og pynter på hylden;)hehe)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja, det har du jo ret i. De er fine. Men indpakning er bare ikke det hele;-) (selvom de unægtelig klæder badeværelseshylden)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ingen tvivl om at Chanels lakke er dyre, og jeg synes også de er svære at lægge på. Men de rammer tit og ofte plet med farverne synes jeg.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja, Nanna, true true…….men pointen med dette indlæg er egentlig også, at det gør Essie faktisk ret tit også, synes jeg;-) Denne er så tæt op ad Rouge Noir, at man næsten ikke kan se forskel. Og denne dækker langt bedre:-) (og så er den vist tilmed ikke helt lige så fuld af usunde parabener og lign)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rebekka

  Jeg har altid været for nærig til Chanel, og efter hvad jeg har læst rundt omkring på nettet, har jeg bestemt heller ikke lyst til at afprøve dem.
  Jeg sværger ti Essie og OPI som er virkelig god kvalitet (og som kan fås billigt på ebay!)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva E

  Århhh den MB ring altså 😉

  Jeg er vild med Essie – har dog en del Chanel’er også, primært pga. de fiiiine farver.
  Fx elsker jeg min Black Pearl og Miami Peach for den fine shimmer-effekt – selvom holdbarheden ikke er i top 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • AK

  Aah yndlingsnegelak!!! Den koebte jeg for 2 aar siden vidst og for et aar siden forsvandt den efter en rejse til London med mine soestre. Var lidt ked af det, da den havde den perfekte moerkeroede farve, som jeg laenge havde ledt efter. Her et aar efter er jeg saa i min soesters nye lejlighed og skal have noget fra hendes toiletskuffe, og ser saa en essie negelak, hvilket jeg undrer mig over, da min soester ikke koeber det.Jeg tager den op og kigger i bunden og genkender navnet Wicked, og opdager saa at det er min forsvundne negelak! Det var et glaedeligt gensyn, men lod den ligge og sagde ikke noget til hende .. Tror bare jeg bestiller en ny. Lang random historie, men blev saa glad for at se en anden med min yndlings lak! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nej har det på samme måde…
  De er dyre og holder ikke særlig godt, det kan godt være at de har nogle fine farver. Men jeg synes nu mere at man næsten kun betaler for mærket. Jeg vælger hellere at bruge billigere neglelakker, som holder i længere tid:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine

  Mit Chanel eventyr sluttede også brat for en måneds tid siden, efter at have investeret de 165 kr x gud ved hvilken gang, denne gang på den nok så hypede “Mimosa” der skuffede fælt i både farve og kvalitet. Har også konverteret til Essie nu, men må indrømme at Essie nok snart får skarp konkurrence fra Dior, efter jeg har prøvet den fine orange lak “Aloha”.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tine; Ja, det har jeg også hørt fra andre:-) Måske man skulle kaste sig ud i den?? bum bum

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Og hvis man nu som jeg er et fjols til, at ligge neglelak – hvad så? _Kan_ det så virkelig reddes af en god neglelak? Hvis en af jer neglelak-kyndige kunne strikke en lille guide sammen til mig, så ville det være labert. For jeg VIL så gerne, men ender altid med smattet/stribet/klumpet neglelak, hvoraf 1/3 af lakken havner udenfor neglen..
  Jeg tror lidt, at jeg er et håbløst tilfælde.. Men I kunne jo prøve, at redde mig 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er SÅ meget med dig på denne!
  Jeg har holdt pause med neglelak under hele min graviditet, og da jeg forrige weekend skulle til bryllup, glædede jeg mig utrolig meget til at få Miami Peach (naturligvis 😀 ) på neglene.
  Jeg lagde to lag og puttede overlak på – aftenen inden brylluppet – og da vi næste dag ankom til kirken var det allerede begyndt at flage af – æv altså!

  Alligevel bliver jeg gang på gang fristet af den voldsomme hype, den luksuriøse indpakning og de fine farver – mon jeg nogensinde bliver klogere? 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Haha, Lisbeth – nej, jeg er skam heller ikke for fin til at indrømme, at jeg ofte lader mig rive med af diverse hype. Husker, hvordan jeg jagtede netop Miami Peach byen rundt…

  Men hold da op. Det er virkelig ikke ok, at den ikke holder længere – og endda efter to gange lak. Jeg har modsat lige været til gymnastik i dag, og mens jeg lå og svedte nede på gulvet var der op til flere, der bemærkede mine ‘flotte negle’….det er altså snart en uge siden, jeg lagde den! Der er ret vildt! Og ret i orden:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jammen, jeg gør det jo sammen med hende:-) Apa!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg synes du har helt ret i det med Chanles lakker. De dækker ikke ordentligt, er sløve til at tørre og holder ikke ret længe. Jeg har været skuffet hver gang. Øv.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

PUSSYBOW