DISTORTION CPH

det er sgu lidt underligt, det her….?

Ok, jeg overgir mig. Det jo helt ok…..

Wink wink……jeg charmer. Har hørt mænd falder for den slags…

sådan! mælk på flaske – rock og rul….

Gaden syder….jeg flyder. Zzzzzzzz………

living life to the edge…..!

TO BE CONTINUED

16 kommentarer

 • Trins

  Hvor er I bare “moderne-vi-laver-ikke-vores-liv-om-selvom-vi-får-baby-agtige”! Sejt!
  Jeg har brugt aftenen til at grave skvalderkålsrødder op af samtlige bede i min have, mens min 1-årige spiste sand i sandkassen og min 6-årige lavede parfume af mine lavendelblomster. Der er dælme ikke meget distortion over det…..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det kommer igen, Trins. Dine unger er bare ikke lige i en alder, hvor de er så lette at hapse med lige nu (jeg længes nogle gange tilbage til “Vi-smider-hende-lige-i-vognen-og-så-ud-af-døren”-tiden. Nok også fordi glemslen har kastet sit rosa skær over alt det, der var a pain in the a.. dengang). Og se på det på den lyse side: Så er du da af med skvalderkålen… i hvert fald de næste 2-3 uger 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • 😉 haha

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • haha Trins, nej det er der ikke meget Distortion over;-) Men hver ting til sin tid, ikke? Og det hele har sin egen charme….

   (ps: vi har altså også en sandkasse, men dog ingen skvalderkål)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er hun altså kær, hun ser virkeligt ud til at nyde det!! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det gjorde hun faktisk! Var ret sikker på, hun ville hade hørebøfferne, men nix. De beroliger hende og hvis hun bliver lidt små pjevset og man giver hende dem på – så vupti. Så bliver hun helt rolig, haha:-) Måske er det den ‘statiske støj’, der beroliger?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hahaha, genialt indlæg, Louise! Og det første billede er for sjovt – det ser ud som om hun tænker “Hvad laver jeg her???” 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kære Pave. Jeg er glad for at se, at du har velsignet Distortion med din hellige tilstedeværelse. Ser vi dig mon til Karneval i Aa næste år? 🙂
  Højhellige hilsner

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kære Lisa

  Det kan man da ikke udelukke:-) Jeg er nemlig en lille selvskabs papegøje. Jeg elsker mange mennesker og musik. Og nåå ja. Mad. I rigelige mænger. Jeg vil overveje, hvor jeg næste gang skal kaste min glans! 🙂

  Kh

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor ser hun da bare total dejlig ud 🙂
  Man bliver da helt solgt og hvor er hun fancy med de bøffer 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sol

  Det er simpelthen de skønneste billeder nogensinde. Haha, århhh altså! Hvor er I smukke alle sammen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Århhh hvor er hun bare SKØN!! Det er da for vildt 🙂
  Og fedt at se at i drøner til Distortion, selvom der er en lille bebs. Der var godt nok mange cool forældre med kære unger afsted i år. Super fedt at se, at forældrerolle og Distortion kan kombineres!
  L

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cæcilie

  Hold nu op hvor Paven charmer…. hvor mange baby-drenge kom I hjem med!? Eller reserve(bedste)forældre – hvor er hun bare sød altså….. iiih bliver så skruk så skruk!!! 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tusind tak, hvor er I søde. Ja, Paven charmer alt det bedste hun kan:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] et år siden så Distortion sådan her ud for mig. Egentlig havde jeg glædet mig til, at vi i år skulle have passet Paven i forstæderne, […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] og klargør de sidste ting, inden jeg tager til London i morgen! For to år siden så Distortion sådan her ud fra mit synsfelt. Det er det fede ved helt små babyer – man kan tage dem med overalt, for de […]

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

PINK EARS