JUST A PERFECT DAY

KAN PAVER DØBES?

…ja, de kan da. Og til lejligheden tror jeg, denne nyindkøbte sag skal på:

Jeg elsker simpelthen printet på denne Carin Wester kjole. (Der er 50% på Asos) Og ja. Så har jeg åbenbart endnu en ny tøj-fetish: Ærmløse skjorter. Dette er den 4. af slagsen, der er tilføjet tøjskabet for nyligt. Men de er bare så flotte. Og praktiske, når man nu engang ammer. Men jeg har brug for hjælp: Hvad tager man på af sko til???

19 kommentarer

 • Jeg tror den kunne se fantastisk ud med et par nude stiletter eller ballerinaer 🙂
  Den er forresten vildt flot. Glæder mig til at se et billede af den på.

  /Stine
  http://mereglimmer.wordpress.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine

  den er meget flot. må vi se den på dig?
  Hvordan er den i størrelsen ifht. andre mærker?
  Tak for hjælp:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christine, der kommer billede af den på senere:-) Jeg har taget en str M, mest pga længden, da de fleste af denne type kjoler ellers hurtigt bliver for korte. Synes den sidder fint, lidt loose i fittet, men det kan jeg jo egentlig godt lide.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Wow den er fin…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den er rigtig flo. har lige været inde på Asos og kigge, men synes desværre ikke det ser ud til den er sat ned med 50 % nu…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • …Flot… (undskyld stavefejl, men har lillemand på armen, så går det tit sådan:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • haha, Maria – det kender jeg ALT til;-) Øv, hvis den ikke er på udsalg mere….der var et par ret gode kup derinde. b.la denne og så en super smuk, hvid Peter Jensen dress, b.la vist på Anywho også med 50%……men man må jo styre sig, ik;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Uha, den er vel nok flot! Glæder mig til at se den i aktion 🙂 Og ja, hvad tager man lige på af sko til…? Hmmm, sort kan jo altid bruges. Både flade og høje, vil jeg mene. Ellers tror jeg også, nude kunne være flot. Har du ikke nogen forskellige, du kan prøve på? Så kan du jo lægge billeder herind, hvis du har brug for hjælp 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • jo, det kunne jeg self. godt prøve….hmn, det må der arbejdes på;) går straks ind og roder i skoskabet!;)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine

  Den er ikke gennemsigtig vel? Tænker mest på om man kan have den på, uden at skulle have tank eller lign. inden under?
  tak igen:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Christine, nej det er den ikke;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Syntes den ser så kort ud på asos? det er lidt mærkeligt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja, det tænkt jeg faktisk også, og var ret spændt på netop længden, men jeg synes den er fin. Den er længere bagpå, og selvom jeg godt kunne have ønsket mig den lidt længere, så er den ikke for kort, synes jeg:-)

   (jeg er 1.73 høj)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Jeg er enig med de andre piger – Nude! Jeg tror sort vil være for dystert til – Og et par i lilla er nok også lidt svær at matche og ikke mindst enormt upraktiske til andre sæt tøj 😉

  Jeg ville vælge noget i stil med nedenstående:
  http://www.notabene-shoes.dk/product/5232/paco-gil-paco-gil-p-1378.aspx

  Jeg skal selv til barnedåb ved min nevø den 18. – Jeg drømmer om Carla kjole fra Stine Goya i wonderland og et par platforms fra won hundred men det er desværre lidt svært at forsvare når man er på su 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tak for tippet Ida. Du har nok ret mht lilla. Kunne ellers være flot. Har faktisk selv overvejet platforms fra von hundred. synes de kunne være fine til. men omvendt er jeg bange for de bliver for ‘klodsede’;-) uha, store problemer, var? hihi

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej alle:

  Lige en update. Så lige at smukke, skønne Andy fra Style Scrapbook har kjolen på i dette indlæg. Så kan I, indtil jeg får prøvet den og taget billeder, se hvordan den sidder og hvor langt den går ned osv. 😉

  http://www.stylescrapbook.com/2011/05/look-of-day-watercolor-dress.html#more

  Kh

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Du kan jo altid prøve at sætte dem fra Won hundred sammen med – Umiddelbart tror jeg godt det kunne fungere 🙂 Især i en lys farve 🙂 Men jeg bliver ufattelig jaloux 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

JUST A PERFECT DAY