KAN PAVER DØBES?

KARMA BAROMETERET #8 af Paven….

HOT:

– Chokolade. Det synes min mor i hvert fald. Selv foretrækker jeg mælk ved de 37 grader. Men jeg fornemmer, der er tale om en populær spise her….

– Udflugter. ud i det blå. I love it! Parker er især virkelig rare. Særligt må jeg her fremhæve de skønne trækroners beroligende hvislen.

– At sove længe. Som i lææænge. Der er ingen skam i at være en slow starter. Når først der er gang i mekanikken – så er jeg på. Men altså, indtil da, værdsætter jeg lidt nattero. Også om morgenen. Kaffebrygning må vente, tak.

– Udforskning af verden. Gerne uden tøj på. Kun kedelige normer og unødvendig blufærdighed forhindrer jer andre i at gøre som jeg: Rul om på ryggen, mærk vinden på den bare numse og nyd det. Ahh, det rart!

NOT:

– Min mors usympatiske hærgen i et køleskab, når det indeholder chokolade. Først var der noget om en æske, den var vist nok købt til Fars Dag. Men den spiste hun. Så købte hun noget nyt hos Peter Beier. Champagnetrøffel, passionsfrugtskum med hvid chokolade og rabarberkrokant fx. Hun var dog denne gang klog nok til at købe et lille ekstra lager til sig selv.  Desværre var hun bare ikke mådeholden nok til at holde sig til dét……..min far fik en rejsebog i stedet.

– Ikke alle udflugter er rare. fx var turen til lægen forleden særdeles ubehagelig. Hun så ellers flink ud. Men det var kun, indtil hun hev en 6 cm lang kanyle frem. Og jog den i låret på mig! Magen til frækhed. Uij, for et fælt, fordækt foretagende. Jeg kvitterede med et par forbandelser.

– Mine forældres ihærdige og ulidelige utålmodighed om morgenen. Jeg vågner jo sometime in the future. Hvorfor alt denne virak? Lad mig dog være. Og hvis jeg efter første opvæknings-forsøg ruller bestemt om på den anden side eller møffer mig over i den modsatte ende af sengen, alt imens jeg stadig holder øjnene svagt lukkede, så er det nok en god indikation på, jeg ikke ser stor grund til at stå op. Hvor svært er det?

– Udforskning af verden kan lede til uheldige situationer. fx kan min mors begejstring over mine verbale evner føre til ukontrollabel jubel og mit stakkels hoved kolliderer ofte i denne sammenhæng med lamper, lofter, bjælker og andet. Min far har desuden haft en langvarig fetish, som omhandlede mig flyve. Sjovt, joo vist. Men altså ret ugennemtænkt, når der er gevinst i ble….

Karma is a Bitch

bemærk clockradioen….

10 kommentarer

 • Hehehe hun har ordet i sin magt og er godt nok observant og bestemt. På den gode måde.

  //Betina

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg synes det lyder skønt med sådan en lille syvsover 😉
  Og hvor ser Paven bare skøn ud når hun ligger der i sengen! (glæder mig jo helt til min egen lille pige snart kommer ud..) 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja cecilia, det kan du også roligt gøre! og tillykke i øvrigt! …….det er også (for det meste) skønt m en syvsover;)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Endnu en gang fantastisk skrevet. Få så skrevet en bog!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sikke en fin blog! Glæder mig til at læse meget mere 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er det vildt at hun sover så længe! Gisp….

  Nød Pavens indlæg meget 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mange tak, Hanne. Hun værdsætter alle sine ’tilhængere’ ;o)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

KAN PAVER DØBES?