HOMO PAVEN

SVARET PÅ MINE BØNNER

Kan I huske, jeg skrev, at langt de fleste af mine fødselsdagsgaver var centreret omkring mad? Ud over den fabelagtige middag, jeg stadig ser frem til i starten af august, fik jeg desuden dette. Et abonnement på x antal kasser frisk fisk fra Skagenfood. Genialt. Konceptet er ligesom Årstiderne, som flere måske kender? Man får kassen leveret til hoveddøren, den er fyldt med frisk fisk, råvarer og opskrift. Det eneste man skal gøre, er at lave – og ikke mindst spise det:-) Vi behøvede blot købe kartofler. Som nybagt forældrepar er det virkelig en lifesaver. Og så er det ny inspiration, sundt og super lækkert!

Og sådan gik det til, at vi her på matriklen søndag spiste ovnbagt rødtungetfilet med smørstegte kartofler og bønne/citrussauté…..(i stedet for den klassiske cheese burger, aehm) Nuij, hvor var det godt. Opskrifterne er enkle at lave og kassen er pakket, så man kun skal supplere op med få ting selv. Nogen får rengøringshjælp. Andre hundelufter. Jeg hader at handle og tænke nye mad-ideer hver dag, men jeg elsker at spise GOD (!) mad. Det her er svaret på mine nybagte baby-bønner:-)

Paven er for øvrigt enig. Så har mor og far nemlig mere tid til at lege og hygge med hende, fordi der ikke skal handles. Uhm, glæder mig allerede til næste weekend.

16 kommentarer

 • Fantastisk koncept – det kunne være, jeg skulle ønske mig den slags, når jeg om farlig kort tid fylder alt for mange år.

  Er der så til en hel uge i en kasse – og er det kun fisk?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja, det er virkelig et genialt koncept. Der var mad her i denne kasse til 4 pers. og vi er jo kun to, så det vil sige dobbelt op. (altså til 2 x middag) Men det er vist forskelligt, det vælger man inde på deres hjemmeside. Denne kasse er den, der hedder deluxe, der er vist også forskel om det er den eller en af de andre;-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • line

  Aarstiderne har også måltidskasser. Har du prøvet dem?
  Jeg synes i hvert fald selv, at det er et stort plus, at det er økologisk.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fuldstændig ude af kontekst, men jeg har lige hygget mig med synet af Thomas Benze i Robin Hood kostume i Go’ Morgen DK.. Kan du ikke lige forklare din mand, at den bliver han da nødt til at overgå? 😉

  Katrine 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Haha! Skulle hilse og sige, den kamp mener han allerede, han har vundet m. sine vand-landminer og regnslag fra i tirsdags;-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Smart.. Ville ønske jeg kunne lide fisk 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Er stor fan af skagenfood, de lever så lækre varer, men det bliver desværre lidt dyrt i længden. Kan også anbefale deres økologiske kødpakke, det er bare godt kød 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja, det kunne da være, jeg skulle overveje den også. Da dette jo er en gave, kunne man måske godt smide lidt efter endnu en kasse;-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Har kun positive oplevelser med Skagenfood. Pålidelig service med lækker frisk fisk og spændende opskrifter! Mine forældre har abonnement og det bliver leveret lige til døren, men hvordan foregår det når man bor i lejlighed? Skal man så være hjemme og lukke dem ind?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja, jeg synes også det indtil videre fungerer rigtig godt. Og dejlige anderledes opskrifter, men stadig enkle og nemme at gå til! Men helt klart noget andet, end det man lige selv ellers laver. Vi bor i hus, men jeg tror, man skal udlevere nøgle til opgangen, hvis man bor i lejlighed?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Er heller ikke fan af madlavning og det at finde på mad. Har også haft abonnement på en grøntsagskasse fra Aarstiderne – dog stillet i bero fordi vi ik har været så meget hjemme. Men helt sikkert en go idé. Er også glad for fisk. Mums.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja, der er altså en skøn lille hjælp og inspiration i hverdagen!
   – og Årstiderne kender jeg og har også ofte overvejet, deres kasser er også rigtig lækre. Men trods alt, så køber vi jo forholdsvist ofte grønt, hvorimod det sjældnere og sjældnere hænder at man lige køber helt frisk fisk! Det er på en måde mere luksus agtigt – i hvert fald herhjemme. Og så er det jo også lidt noget andet end den klassiske indpakkede laks fra Føtex;-) Det er fx meget meget langt tid siden (som i vist nok aldrig) at vi selv har købt frisk rødtunge…….

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det var da en god gave ide 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mmm, det lyder da rigtig lækkert det der!
  For ja, jeg melder mig til rækken af mennesker som vitterligt ikke bryder sig om at handle ind og som heller ikke er mester i at nytænke madlavning.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] gavekort til flere lækre fiske-oplevelser (har allerede skrevet om det tidligere her og her fx), en smartbox med mulighed for lidt god mad + alene kærestetid og den smukkeste fine […]

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

HOMO PAVEN