HOMO PAVEN

TRUUT TRUUT!

Det første jeg tænkte, da jeg kom ind af døren forleden var: Hvorfor i alverden har han dog købt en træk basun?

Det viste sig – det havde han heller ikke. Alligevel var det ikke helt forkert, at den sorte, deforme kasse indeholdt noget lyd….

Ja, det kræver et skarpt trænet øje, at se den diskrete lille sag i hjørnet. Men den opmærksomme læser vil vide at den tromboneformede, neongule plastiksøjle på højde med min bogreol er en….ta da…..højtaler. Til iPod. Og iPhone. Liiidt sjovt størrelsesforhold vi er ude i her, men hey – der er ikke noget galt i at være bred i bunden, vel?

Hvor om alt er, så er højtaleren designet af selveste Phillipe Stark, den hedder vist nok Parrot og så har den faktisk ganske god lyd. Indrømmet; Det fortæller jeg naturligvis ikke min mand, da jeg gerne så mit hyggehjørne brugt til brændekurven igen (den er nu forvist til rummet under trappen, en temmelig grum skæbne for en så sart flettet sjæl). Den oplader imens (smart, når man er travl, mor, forvirret – og ja, bare doven) og så giver tragt formen en god rumklang og dermed bedre lyd, end de typiske ipod højtalere.

Den er også ledningsfri. Og ja. Så ligner den lidt en mellemting mellem et teenagetarveligt formningsprojekt, der gik galt, da malerbøtten kastede op på det – og en træk basun på syre…..men derudover…..er den da…..aehm. Pæn? Truut Truut!!

21 kommentarer

 • Ørj den må give mange point i skyldebogen 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Hahaha… åh så morsomt da – tak for et godt morgengrin.. 😉
  Der burde jo være klare regler for, hvad mænd for lov til at slæbe ud af butikken uden underskrevet fuldmagt hjemmefra eller noget… hihi… hmn… det ku’ jo endda være formnings-viben’ kunne være udbedret lidt hvis tragten havde været sort… hihi.. nå.. men sikke en dejlig lyd i får – det er jo da heller ikke helt dårligt at kunne danse gennem livet med paven på armen.. 😉
  Kh Tina

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tina; Den findes faktisk i sort også;-) Og vi har trods alt ikke købt den – vi tester den, det han job og min forbandelse;-) Men vi er blot ikke helt enige om, hvor fantastisk, vi synes, den er.Og danse m Paven, ja DET er livet!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ejj, den passer da så fint ind! Fru Redebygger her sætter iøvrigt stor pris på dine boligindlæg 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hihi tak AS, jeg skal tænke på det næste gang, der sker noget nyt i boligen. Det kunne faktisk meget vel være Pavens ‘Palads’ som skulle forskønnes…

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Haha. Ja den er godt nok lidt trompet-agtig! Men hvis lyden er god, er alting godt. Hvad med jeres røde veloursag? Blev den forældet efter herrens smag?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Haha, ja den røde filt og cashmere højtaler var endnu en test, det er som sagt min mands job, så ja – vi har generelt en ret hurtig udskiftning af den slags herhjemme. Dog vil jeg sige at jeg godt kunne finde på at smide penge efter den røde. Den var så lækker. Jeg er nok mere til den end jeg er til denne gule plastik trompet;-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Synes nu den er meget cool:))

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Miw

  På trods af dine hårde ord, er jeg faktisk fristet:-) Jeg synes faktisk den er ret humoristisk og derfor ret fed. Ved du hvad den koster?
  Vh M

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • @Bakgaardogbragt & Miw: Det vil min mands blive meget, meget glad for at høre! Han synes nemlig også den er ret cool. Jeg vil gerne indrømme, at den er ‘vokset’ lidt på mig de seneste dage, men jeg er nu alligevel stadig ikke helt overbevist. Kender faktisk ikke prisen, men de rer et link til den her:
   http://zikmu.parrot.com/fr/presentation

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Altså jeg synes nu ikke den er pæn, jeg var ikke blevet glad, men man må jo gå på kompromi og den er jo meget praktisk;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den er godt nok….anderledes?! Er vel egentlig ordet. Men hvis den giver god lyd og er smart, så den da noget pænere end de kasser med dårligt træ omkring man ellers ser.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg synes faktisk den er lidt sjov – om ikke andet så giver den da ‘liv’ både i lyd og udseende 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • @Rikke og Betina: Ja, jeg synes egentlig også mest den er….anderledes. Men den ER ok smart og ….. ja, jeg prøver. Måske ender vi med at bliver helt gode venner, who knows??

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Først troede jeg at det var en megafon da jeg så den, og så tænkte man jo “Hvad fanden skal de med en megafon?”
  og tankerne svirmede rundt inden i hovedet og gik på at I ville bruge den til at kommunikere med folk på gaden, men hvorfor skulle I god det?
  Og ville det ikke være liiidt for højt for den lille Pave, men I har jo også de pinke ørebøffer som så fint blev brugt til Distortion…hmmm tænke tænke XD

  xxCaroline
  thefashionfrog.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte

  De er da cool….Philippe Starck kan noget – og de hvide må gerne flytte ind hjemme hos os.
  Tænker dog lidt på wireless og opladning?? Hvordan fungerer det – skal de oplades i stik eller skiftes batteri i tide og utide??
  🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg må indrømme, at jeg faktisk også bedre kan lide de hvide. De bliver meget mindre bastante i hvid. De findes også i lys grå, den er også ok – mens jeg synes sort, rød og gul blot gør dem endnu mere fremtrædende, end de allerede er….men igen, lige nu er de ‘på prøve’ – og som med så meget andet af den slags herhjemme, så kommer der ofte en ny og smartere model forbi om en rum tid;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte

  Ja, de grå er også meget fine… men hvad med opladning, fungerer det??

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

HOMO PAVEN