RYGGEN MOD MUREN

BABY ALERT!

Advarsel: Har du stor apati og næsten angst-lignende anfald, når du konfronteres med babysnak og ditto billeder, så klik dig straks væk, gå i seng eller tag en aftentur rundt i kvarteret…jeg lover, at jeg ikke begynder at spamme jer med alle mine fjollede, ‘små’ indkøb, men jeg kunne alligevel ikke lade være at lave et lille bitte indlæg:

Nu hvor guldklumpen er ved at være på trapperne, så begynder man jo unægtelig at tænke lidt i baby-relaterede baner og en pusleplads  til prinsessen er i dén forbindelse uomgængelig. Her skulle hun jo gerne have lidt at ligge og kigge på…Jeg er dog ret svagt begejstret for (læs = hader) neonfarvede-plastic-Babysam-rangle-spille-snurre-singaluroer og hvad har vi.

Jeg er smertelig bevidst om, at jeg kun til et vis punkt kan holde det fra livet, så snart hun bliver stor nok og får egen vilje og lyst til pink polyester og plastic, så skal hun få det. Men indtil da. Der bestemmer jeg, lidt endnu:-) Og mor kan altså bedre lide hjemmegjorte ting med en snert af nostalgi og humor. Derfor har jeg nu lavet min egen uro. En troldegren fra haven, lidt stoffugle, farvet karton og snor – og vupti…man kan blot skifte pynten ud efter behag og temperement, og så snurrer den så fint, når man puster lidt på den:)

Desuden har jeg (natürlich) shoppet lidt tøj og sager til hende med min mor i dag, der er jo så meget sødt derude, en helt ny verden åbner sig.

Tøj fra Bon Point, strikket unika hue fra Creme De la Creme

sparkedragt fra Holly og lille jakke fra Benetton:

og så en lille hæklet cupcake….søde sager til søde piger, ik? 😉 ha ha

Ok, for lige at vise at det hele ikke handler om små, lavendelfarvede, polkaprikkede perfektheder og fordi jeg trods alt ejer en god portion selvironi (og muligvis mangler ditto selvindsigt?!), så skal I ikke snydes for dette sidste billede, der dog måske ikke tåler offentlighedens lys. Jeg gør det nu alligevel:

Jep. Min røv er nu officielt større end min baby.

Næste indlæg

RYGGEN MOD MUREN