GLÆDER MIG

bARBARA i gONGINI Taske

I sidste uge købte jeg denne taske hos Camilla, som jeg før har været inde og lure på maaaange gange. Som I ved, har jeg længe været på udkig efter en stor baggy, sort ‘sæk’ af en taske og denne er på mange måder perfekt. Jeg kan rigtig godt lide ‘underspillede’ tasker – som ud over at være lækre og enkle, helst skal være praktiske også. Min Yvonne Kone er et andet godt eksempel. Den er praktisk, fordi armene er fri og i det blødeste skind – og uden logoer, mærker el. lign. Jeg har aldrig været med på de tidligere logo-bølger og jeg afskyr store flashy brands-mærkater og lign. Ok, Chanels Cér kan gå an, men ellers er jeg meget lidt begrjstret for den slags….

Derfor er jeg sikker på, denne skønhed og jeg nok skal blive gode venner. Jeg spottede hos smukke Camille, at der var udsalg og ja, the rest is history…. Henter den inde i butikken i denne uge (og sparede porto) – og jeg glæder mig meget til at svinge den over armen:-)

Næste indlæg

GLÆDER MIG