NEW

BILLIG BASIS

Jeg skulle egentlig bare ind til byen og have et par amme-toppe i H&M. Et par bukser og en hue til baby – og ikke andet. Men. Så kom jeg forbi Monki. Jeg er ellers ikke kæmpe fan af deres ting, ofte er de lidt for sæson-prægede til mig, men det er nu lykkes mig at finde et par rigtig gode basis ting, som jeg da lige vil dele med jer:

De to storskjorter kan jeg bruge nu med en trøje og bukser under, jeg kan bruge dem til sommer med bare ben som kjoler – og vigtigst: jeg kan amme i dem, da de kan knappes langt ned. De to basis T-shirts er perfekte: Lange og i tyndt, blødt bomuld og i lys grå – samt – ja, min favoritfarve har igen sneget sig ind, kan I se:-) Også i den ene skjorte. Jeg skrev tidligere om mit  kærlighedsforhold til antrazit-grå HER, og jeg kan altså ikke modstå!

Og nu til den største bonus: Prisen! Til hhv. 80,- for skjorterne og  50,- for t-shits, så kan man jo roligt kaste sig over det. Når prisen ikke har været højere, behøver jeg ikke være bekymret eller sart overfor babygylp eller andre herligheder. En anden ret cool detalje er at t-shirts har lommer!

Alt i alt er jeg vældig tilfreds med mine nye køb. De passer allerede perfekt ind i min garderobe, de er brugbare både nu og efter graviditet, farverne er yndlings – og så passer de godt til shoppe-budgettet lige pt:-) Jeg er nemlig “kommet til” (som i: har planlagt og sparet læææænge) at shoppe noget sindsygt.

Et af de køb, man forhåbentlig aldrig nogensinde fortryder eller skiller sig af med. Som en ‘lille’ barselsgave til mig selv. Jeg spejder derfor ængstligt og forventningsfuldt efter posten hver dag. I skal nok få at se, når den kommer. Måske ankommer den symbolsk samtidig med gaven i maven?

Næste indlæg

NEW