ANNIVERSARY

CHELSEA BOOTS

Her er de så, mine nye darlings. Jeg forguder dem allerede. Sne smut! Nu gider vi dig ikke mere. Du var fin og sjov hen over jul, men cut the crap nu, ok?

De er i de blødeste og lækreste skind og jeg elsker assymetrien i skindets stykker. De er utrolig lækre at have på, og jeg kan godt retfærdiggøre et sådan køb, nu hvor jeg ved, at jeg kun kommer til at gå i flade sko det meste af året ud. Jeg har derfor også fået solgt lidt ud i stilletterne og wedges, ved ikke hvad andre gør, men min balance og baby på arm bliver helt klart ikke nogen sikker cocktail:-) Jeg spottede de fine Balenciaga Boots hos altid fashionable Merete for et par uger siden (Tak!!) og de har spøgt længe. Udsalget gjorde udslaget. Jeg elsker faktisk den lyse farve, tror de kommer til at bryde mine mange mørke og sorte looks…

Næste indlæg

ANNIVERSARY