REAL LIFE

DRESS UP

Som sagt skal Paven dyppes i morgen – og både hun og jeg har kjolekrise. Hendes er for stor – min for lille:-) (Hun skal døbes katolsk og derfor have flere kjoler på…Et ritual, hendes mor virkelig kan forstå, haha…) Hendes dåbskjole passer dog og jeg har fundet på noget helt andet. Her er et sneak peak:

Hvis her er lidt stille i morgen, er det altså derfor. Jeg ser om ikke jeg når et lille indlæg til jer i aften;-) Og kryds så lige fingre for os – vi skal være 60 mennesker ude i haven!! Æv, er ret træt af den danske sommer…..

10 kommentarer

 • Rigtig god fornøjelse 🙂 Håber det holder tørt i morgen!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Hvorfor katolsk? (: God fornøjelse!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Fordi min mand er katolik, vi er katolsk gift og vi gerne vil lade hende døbe:-) Når hun engang skal konfirmere (måske), så kan hun da be- eller afkræfte troen;-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Molly

  Er sikker på, at I begge kommer til at se så skønne ud i morgen! :o) Du vil helt sikkert stråle som en sol på denne dag – ligegyldigt om kjolen er den helt rigtige eller måske strammer lidt 😉

  Min datters dåbsdag var en af de bedste dage i mit liv! 🙂 Håber, at I får en helt fantastisk dag i morgen 🙂

  Kh
  M

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tusind tak Molly, det var pænt sagt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Jeg krydser fingre for at vejret holder tørt 🙂 Jeg var til barnedåb ved min nevø for én måned siden og selvom det dryppede og vi var hundrede mennesker og skulle være udenfor det meste af dagen var det en rigtig dejlig dag! Så det får I helt sikkert også 🙂

  Jeg glæder mig til outfitbilleder – af både dig og paven 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tak for kryds og tanker;-) Håber vi kan holde varmen….

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ih, hav nu en rigtig god dag! Jeg krydser fingre for godt vejr 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

REAL LIFE