PINK SKY

GAVER TIL PAVER

I skal naturligvis ikke snydes for Pavens gaveregn forleden. Hun er efterhånden en ganske forkælet dame og kommer nu tidligt i livet til at gå op i designerlabels og pyntesyge. I hvert fald hvis man skal tro gaverne:

Petit Bateau, Tommy Hilfiger, Ralph Lauren og Paul Smith. Ja, hun bliver sandelig da en designbevidst lille Pavemus:

Og naturligvis er man ikke datter af en litterat for ingenting. Vi er på det nærmeste i stand til at starte et lille bibliotek herhjemme. Bøger en masse:

Tasker og smykker kan man heller ikke få for mange af. Tilsyneladende. Valgmuligheder er godt. Flere valgmuligheder er endnu bedre:

Ud over sølv-halskæde overload fik Paven også disse super fine billeder:

Og to fine trævenner. En klassiker – og en ny-klassiker:

Fornem Garder fra Kaj Bojesen, der fra nu af troligt vil stille ret ved hver en fødselsdag – og Hay´s fine og rå gorilla kan sørge for det tiltrængte modspil til de mange kjoler, smykker og lyserøde tasker;-)

14 kommentarer

 • Christine

  Hold da op nogle flotte gaver.
  Skulle man alligevel holde en barnedåbs-fest?… hehe:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeps. Det var det i hvert fald:) Men det koster jo altså også nogle penge at bespise 70 mennesker…så gevinsten fortoner sig dog lidt;-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Orv, de små Fjallraven er godt nok søde.. Dem bliver hun ganske sikkert glad for 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hold da op en masse gaver 😀 haha
  Hun bliver jo en stilbevidst ung madame, med sølv kæder, rygsække, designer klude, og så lige en masse bøger til hjernen 😉
  Må man spørge hvad Paven blev døbt, eller er det privat? Altså jeg syntes jo at ‘Paven’ er et glimrende navn, men du ved 😉
  xxCaroline
  thefashionfrog.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Caroline
   Det er helt i orden, du spørger, men jeg tror dog helst jeg vil holde hendes navn for mig selv. Nu eksponerer jeg så meget andet af vores lille familie, så lige den del ønsker jeg stadig at holde privat;) kh

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hold da op, hvor bliver hun begavet, Pavemusen! Hendes undersåtter har tilmed rigtig god smag – den der gorilla måtte for eksempel meget gerne komme herhjem og holde vores egen garder med selskab 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sikke en flot gavehøst..! Måske jeg skulle genoverveje det der med hverken at være døbt eller konfirmeret? 😉

  ELSKER bøgerne!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det synes jeg da, du skulle søde Fie:-) Ikke pga gaverne, men fordi det faktisk er ret hyggeligt og ceremonien kan være rigtig smuk. Symbolværdien i at lade hende døbe er sådan set også ret fin, synes jeg:-)

  (med det sagt, så er det dog manden, der går op i den slags herhjemme, og havde det ikke været for ham, så var hun nok ikke døbt, men jeg mener nu faktisk, det var rigtig rigtig fint og betydningsfuldt…)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er meget betydningsfyldt, helt enig – har selv stået fader for nogle måneder siden, og jeg var enormt bevæget over højtideligheden og forældrenes stolte ansigter. Synes, det er så fint at testamentere sine ønsker for barnet, og nøglen er selvfølgelig at gøre det på den måde, der betyder mest for en selv – uanset hvilken baggrund beslutningen er taget udfra..

  En af mine nære veninder er også meget kristen, og dengang hun blev gift, gav det et gip i mig, fordi det var så tydeligt at fornemme, at det åndelige aspekt virkelig gav ceremonien en ekstra dimension for hende – og dermed også for hendes mand, selvom han ikke var “syndeligt” kristen, hvis man kan skrive sådan.. Ihh, den slags rører mig..

  Jeg har ikke selv noget forhold til Gud eller kirken (eller rådhuset for den sags skyld), derfor blev vi også viet ved et sted, jeg har haft min fineste barndomsøjeblikke.. Og på den måde gav rammerne for ceremonien også en ekstra dimension, vi ikke kunne have fundet andetsteds..

  Så det bliver nok ikke dåb for lillepigen. Men navngivningsfest, måske?
  Hvis vi kunne finde en fin måde at gøre det på… Tænke-tænke..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja, er meget enig:-) Og det er netop rigtig fint, når man ‘flytter’ begivenheden et sted hen, hvor det har betydning for de implicerede parter:-) Kan sagtens forstå dig.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Birgitte

  Hejsa 🙂 Jeg ved dette er et gammelt indlæg, men jeg håber stadig at få svar. Hvor er billederne fra, altså dem paven har fået i dåbsgave? 🙂 Jeg skal selv have en lille til januar og disse vil passe perfekt til børnekrogen.
  Mvh. Birgitte

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Birgitte
  Tak for din besked. Jeg ved det desværre ikke. Men jeg kan prøve at opstøve lidt info:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

PINK SKY