ROS.....

HAPPY 01.01.11

På sådan en sløv 1. januar, er der vel intet mere oplagt end at gøre status over året, der gik? Da jeg forleden svingede forbi denne smukke blogger, faldt jeg pladask for hendes ‘Beskriv 2010’. En rigtig fin  og overskuelig måde at opsummerer et år med alt, hvad det bringer af tanker, minder og begivenheder på. Jeg har derfor fået lov at ‘låne’ hendes gode ide:

Beskriv 2010 med 3 ord:
Overraskende, begivenhedsrigt og fyldt med kærlighed!

Hvilke rejser var du på i 2010?
Las Vegas, Californien, San Francisco i januar, New York i april og Berlin i oktober. Der imellem en masse sommerhus, b.la Orø, Skagen, Bornholm og Rørvig.

Har du allerede nogen planer for rejser i 2011? Og hvis ja, hvilke?
Nej, lige pt. står den på baby-tid i 2011. Men hvis ikke baby er alt for besværlig, kunne vi sagtens forestille os at udnytte barsel til en fælles længere ferie sammen alle tre:-)

Bedste bog du læste i 2010:
Uha, den slags spørgsmål kan en litterat ikke svare entydigt på. Der er mange bøger, som på hver deres måde har gjort indtryk og desuden gøres læseoplevelser ikke op i årstal for mit vedkommende:) Jeg laver snarest et uddybende indlæg om dette. Det ligger faktisk klar!

Bedste film du så i 2010:
Inception
An Education
A Single Man
Social Network
Somewhere

Bedste ting der skete i 2010?
At jeg meget snart skal være mor for nogen for første gang! 2010 har budt på så meget overraskende og begivenhedsrigt, at det må stå tilbage som et af de mest forandrende. Heldigivs mest af det positive. Min lille pige, som bokser rundt inde i maven har efterhånden formået at overskygge det meste. Men derudover, så har flere af de rejser, min mand og jeg var på i år, gjort stort indtryk. Vi har begge rejst meget, og også over længere perioder sammen, men både Californien road trip og New York topper vores liste over nogle af de bedste rejse-øjeblikke overhovedet!! Både personligt og af arbejdsmæssige årsager har vi haft et forandrende år, som kun kommer til at hive mere glæde med ind i det nye år.

Den lille guldklump, der nu  strækker mit maveskind til dimensioner dagligt, var til at begynde med ikke så tydelig i sin ankomst….Vi nåede at få et par meget nedslående beskeder fra hospitalet forinden og en del af sommeren var derfor for mit vedkommende  brugt på at ligge i sengen. Desværre mistede jeg også et nært familiemedlem i år, samt en kær, gammel hund. Men hvor kliche det end lyder, så erstattes gammel liv oftest af nyt – og det gjaldt også i min families tilfælde. En måned efter min kære morfars død, opdagede jeg første gang mit lille nye liv!

Og ja, så startede jeg jo også bloggen her. Det har jeg bestemt ikke fortrudt. Tak fordi I læser med og altid er så søde i jeres kommentarer:)

Hvad lavede du sidste år på nytårsaften kl. 23.59?
Ha ha, se forrige indlæg.

Hvordan fejrede du nytår i år?
Sammen med et hold gode venner – der også har små børn. Så ganske stille og roligt, med en hulens masse god mad og vin (og visse af os lemonade)….

Hvad ser du frem til i 2011?
At blive mor. Og blive familie. Og til at se min dejlige mand blive verdens bedste far. Og mine forældre blive bedsteforældre. Ok, jeg stopper nu … you get the point….og til forhåbentlig gode rejser, store øjeblikke, masser af ømhed, kreativitet, erfaring, arbejdsmæssig udfordring, og ja – til at komme lidt ned i gear faktisk:)

Hvad ser du IKKE frem til i 2011?
Øehm, processen hvor jeg bogstavelig talt BLIVER mor. Kan vi ikke springe den part over?

Har du planer om at få børn i 2011?
Lad mig sige det sådan: Noget skal nå at gå rigtig galt, hvis ikke det sker:-)

Næste indlæg

ROS.....